Pigment pulbere Global Fashion, 12 culori

Codul produsului: 16475
Soldul stocului: nu avem în stoc
46 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Pigmentul de pulbere Global Fashion reprezintă cea mai recentă inovație în materie de manichiură și pedichiură. Acest pigment pudrat este disponibil în 12 culori vibrante și poate fi utilizat pentru a crea o varietate de stiluri și modele.

Datorită texturii fine și mărunte a particulelor de pigment, acestea se pot amesteca foarte bine cu gelul, acrilul sau cu lacul de unghii, obținând astfel, culori vii și durabile. Acest pigment de pulbere este foarte versatil și poate fi folosit atât pentru extinderea unghiilor, cât și pentru decorarea acestora cu diferite modele sau pentru a accentua o anumită culoare.

Aceasta este o soluție excelentă pentru femeile care doresc să experimenteze cu aspectul și stilul lor de manichiură. Pigmentul de pulbere Global Fashion poate fi folosit pentru a crea modele cu aspect galactic, tie-dye sau cu efect marmură. În plus, puteți folosi acest pigment pudrat pentru a crea gradienturi subtile și modele subtile în două sau trei culori.

Culoare este elementul-cheie al acestui pigment pudrat și cele 12 culori sunt atât de frumoase încât nu veți putea să vă decideți asupra unei singure culori preferate. De la roșu la albastru, verde, violet, roz sau auriu, toate culorile sunt vii, bucurându-vă de arome vibrante și saturate face ca manichiura dumneavoastră să fie din ce în ce mai impresionantă.

Pigmentul de pulbere Global Fashion este foarte ușor de utilizat, indiferent dacă sunteți un profesionist sau un amator care își dorește să experimenteze cu propriul aspect de manichiură. Astfel, nu există nicio scuză pentru a nu încerca aceste culori strălucitoare de pigment pudrat și pentru a crea o manichiură de neuitat.

Să aveți încredere în capacitatea dumneavoastră de a vă exprima personalitatea prin intermediul manichiurii dumneavoastră. Pigmentul de pulbere Global Fashion va fi cu siguranță un must-have pentru colecția dumneavoastră de produse de unghii și va adăuga o notă de strălucire și bucurie în viața dumneavoastră.