Gel polish Nude, Global Fashion 15 ml, 39

Codul produsului: 16417
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Numărul culorii 39
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Gelul de unghii este unul dintre cele mai populare produse de înfrumusețare pentru femei în prezent. În special, oja semipermanentă este preferată de mulți pentru că oferă o strălucire puternică și durează de mult timp.

Unul dintre cele mai căutate produse de acest gen este Gel polish Nude, Global Fashion, o ojă semipermanentă într-un ton natural de nude. Dacă ești în căutarea unei oje în culori neutre, aceasta este o alegere excelentă.

Gel polish Nude, Global Fashion are o capacitate de 15 ml și este suficient de mare pentru a fi utilizat de mai multe ori. De asemenea, acest produs este ușor de aplicat și nu necesită cunoștințe speciale în materie de manichiură.

Folosind acest gel polish, unghiile tale vor străluci cu un luciu strălucitor, iar rezistența ojei este îndelungată. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la ciobirea sau zgârierea unghiilor tale, pentru că această ojă semipermanentă este capabilă să reziste la toate aceste condiții.

Dacă ești o persoană activă și călătorești foarte mult, acest Gel polish Nude, Global Fashion este alegerea perfectă pentru tine. În plus, cu un preț accesibil de doar 39 de lei, nu va fi o investiție costisitoare.

În concluzie, dacă dorești să îți îmbunătățești calitatea manicurii tale și să obții un aspect natural și sofisticat, atunci Gel polish Nude, Global Fashion este alegerea perfectă pentru tine!