Gel polish Nude, Global Fashion 15 ml, 16

Codul produsului: 16394
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Numărul culorii 16
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Unghiile sunt cartea noastră de vizită și trebuie să ne asigurăm că arată mereu impecabil. Din acest motiv, ojele semipermanente devin din ce în ce mai populare în rândul femeilor care doresc să aibă unghiile perfecte timp îndelungat. Gelul pentru unghii semipermanent Nude de la Global Fashion este unul dintre cele mai căutate produse de acest gen.

Oja semipermanentă Nude de la Global Fashion oferă o gamă largă de nuanțe nude, care se potrivesc cu orice stil vestimentar. Datorită formulei sale cu durată lungă de viață, unghiile tale se vor menține perfecte timp de 2-3 săptămâni. În plus, aceasta nu numai că îți protejează unghiile împotriva zgârieturilor sau deteriorării, dar oferă și un strălucire perfectă.

Cu o capacitate de 15 ml, această ojă semipermanentă este suficientă pentru a-ți vopsi unghiile de mai multe ori. Pe lângă faptul că este ușor de aplicat, acest produs este și rapid de uscat, ceea ce te ajută să economisești timp și să ai un aspect frumos într-un timp record.

Gelul polish Nude de la Global Fashion este potrivit pentru orice tip de unghii și poate fi folosit cu succes acasă sau la salonul de înfrumusețare. Această ojă semipermanentă este realizată dintr-o formulă specială, care asigură aderarea perfectă la suprafața unghiei și protejează împotriva deteriorării.

În concluzie, Gelul pentru unghii semipermanent Nude de la Global Fashion este un produs indispensabil pentru oricine vrea ca unghiile să arate impecabil timp îndelungat. Indiferent dacă alegi să te vopsești singură acasă sau să mergi la salon, această ojă semipermanentă nu te va dezamăgi. Nu rata ocazia de a experimenta nuanțele seducătoare și aspectul impecabil pe care ți-l oferă această ojă semipermanentă.