Diamond gel polish, Shine Spectrum 8 ml 22

Codul produsului: 16376
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Numărul culorii 22
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Diamond gel polish, Shine Spectrum 8 ml 22 este un produs inovator care a revoluționat întreaga industrie a unghiilor. Este o ojă semipermanentă, ceea ce înseamnă că vă veți bucura de unghiile perfecte timp de câteva săptămâni fără să vă faceți griji cu privire la deteriorarea lor.

Formula unica a ojei semipermanente Diamond permite o aplicare simplă, o aderență puternică și o rezistență sporită la zgârieturi și ciobituri. Datorită acestor caracteristici, Diamond gel polish este folosit de cei mai buni stiliști și manichiuriști din întreaga lume.

Produsul este disponibil într-o gamă variată de culori, datorită cărora fiecare femeie va găsi cu siguranță o nuanță potrivită stilului și personalității sale. Shine Spectrum 8 ml 22 este o nuanță strălucitoare, perfectă pentru femeile care doresc să își pună în evidență unghiile cu un aspect plin de strălucire.

Oja semipermanentă Diamond poate fi folosită atât pentru extensii de unghii, cât și pentru unghiile naturale. Atunci când doriți să îndepărtați oja, este recomandat să faceți acest lucru la salon sau să utilizați un remover special pentru a preveni deteriorarea unghiilor.

Încercați Diamond gel polish și veți descoperi un nou nivel de frumusețe pentru unghiile dumneavoastră!