Diamond gel polish, Shine Spectrum 8 ml 09

Codul produsului: 16363
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Numărul culorii 09
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Diamond gel polish, Shine Spectrum 8 ml 09, este o ojă semipermanentă de cea mai înaltă calitate, potrivită atât pentru profesioniști, cât și pentru utilizatorii casnici care caută o ojă rezistentă și durabilă.

Această ojă semipermanentă este perfectă pentru extinderea unghiilor, grație formulei sale inovative și puternice, care îi oferă o durată lungă de viață. Dacă dorești ca manichiura ta să reziste mult timp și să arate ca nouă, această ojă semipermanentă este opțiunea optimă.

Ojă semipermanentă Diamond, Shine Spectrum 8 ml 09, vine într-o sticlă elegantă de 8 ml, perfectă pentru transportul și depozitarea sa în mod confortabil. Culoarea sa este unică și sofisticată, un spectru minunat de culori care arată diferit în funcție de lumina ambientală.

Sticla are un capac solid, care împiedică scurgerea ojei și o protejează de praf și murdărie. Acest lucru este important și pentru a menține calitatea produsului și pentru a face aplicația mai ușoară.

Aplicația acestui produs este simplă și rapidă, datorită pensulei profesionale care îți permite să aplici ojă semipermanentă, fără a lăsa urme sau pete. Odată aplicată, aceasta se fixează într-un timp scurt, de doar câteva secunde, Ojă semipermanentă Diamond, Shine Spectrum 8 ml 09, este rezistentă la apă și la zgârieturi și nu se decolorează după contact cu substanțele chimice sau cu apa.

În cele din urmă, trebuie să menționăm că acest produs oferă un luciu fantastic și fermecător manichiurii tale, care va fi cu siguranță admirată de toți cei din jur!