Diamond gel polish, Shine Spectrum 8 ml 05

Codul produsului: 16359
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Numărul culorii 05
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Unghiile frumoase și sănătoase sunt un accesoriu important pentru orice femeie. Înțelegerea importanței acestora a condus la dezvoltarea a numeroase opțiuni de îngrijire, de la oje simple până la oje semipermanente și geluri de înaltă calitate. Diamond gel polish, Shine Spectrum 8 ml 05 este o alegere populară în rândul acestor alternative.

Diamond gel polish, Shine Spectrum 8 ml 05 este un produs de calitate superioară, de la Diamond Nails. Această ojă semipermanentă are o formulă specială, care constă într-un gel lucios și strălucitor. Acest produs oferă o culoare strălucitoare care rezistă până la patru săptămâni.

În plus față de strălucirea de lungă durată, Diamond gel polish, Shine Spectrum 8 ml 05 este și ușor de aplicat. Această ojă semipermanentă se aplică în mod similar cu oja obișnuită și poate fi îndepărtată fără a dăuna unghiilor naturale. De asemenea, dacă sunteți un fan al manichiurii DIY, veți aprecia că nu este nevoie să aplicați un strat superior separat - aceasta este deja inclus în formula produsului.

Culoarea Shine Spectrum 8 ml 05 este un roz delicat, perfect pentru zilele de vară sau pentru cineva care preferă o manichiură subtilă și rafinată. Cu toate acestea, dacă doriți să adăugați o atingere personală, puteți experimenta și să creați diferite modele de unghii cu ajutorul acestui produs. Funcționează excelent și cu alte geluri și culori de unghii, pentru a vă permite să creați manichiuri personalizate.

În general, Diamond gel polish, Shine Spectrum 8 ml 05 este un produs excelent pentru a obține unghii lucioase și strălucitoare cu o culoare delicată și sofisticată. Cu o rezistență lungă la uzură, aplicare ușoară și o gamă largă de opțiuni de stil, această ojă semipermanentă este cu siguranță un produs de care trebuie să țineți cont în timpul urmăritoarei sesiuni de manichiură.