MILV Soft Cuticle Removal Blade, 25% Urea, 100 ml

Codul produsului: 16182
Soldul stocului: nu avem în stoc
1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 6
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
Un instrument indispensabil pentru unghiile bine îngrijite este Мягкое лезвие для удаления кутикулы MILV. Această unealtă minunată vă va ajuta să scăpați de cuticula inestetică într-un mod ușor și delicat, fără a cauza vătămări sau durere.

Unghiile tale vor arăta mai sănătoase și mai frumoase datorită acestui lezvie pentru îndepărtarea cuticulei, care este fabricat din materiale de înaltă calitate și sigur pentru uz casnic. Cu ajutorul acestui instrument ușor de utilizat, vei putea să-ți îndepărtezi eficient și rapid cuticulele uscate și inestetice.

De asemenea, puteți folosi 25% Urea, un ingredient puternic hidratant care ajută la menținerea hidratării pielii și cuticulelor. Această substanță este recunoscută pentru proprietățile sale de hidratare și exfoliere, ceea ce înseamnă că veți putea să aveți unghii și îngrijite în mod corespunzător.

Produsul vine într-un ambalaj de 100 ml și poate fi utilizat cu ușurință atât pentru uz casnic cât și pentru uz profesional. Cu acest instrument și 25% urea, puteți îmbunătăți semnificativ aspectul unghiilor și puteți să vă mențineți unghiile în stare impecabilă și sănătoasă.

Cu MILV Мягкое лезвие для удаления кутикулы și 25% Urea, puteți să valorificați cu succes toate avantajele unei pedichiuri profesionale, chiar de acasă. Deci nu mai stați pe gânduri și încercați aceste produse minunate pentru a obține un aspect impecabil și îngrijit al unghiilor!