Nail file + buff Global Fashion 100/180 (13)

Codul produsului: 16115
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Пилочка+баф для ногтей Global Fashion 100/180 (13)

Pentru a avea unghii frumoase si sanatoase ai nevoie de o ingrijire adecvata. Printre instrumentele necesare pentru o manichiura perfecta se numara si pile si bufferele pentru unghii. Global Fashion este o marca specializata in produse pentru ingrijirea unghiilor si a lansat pe piata pila+baf pentru unghii cu granulatie 100/180 (13).

Aceasta pila+baf pentru unghii este prevazuta cu doua suprafete de granulatie diferita. Latura rosie cu granulatia 100 este destinata taierea si formarea unghiilor, in timp ce latura alba cu granulatia 180 este utilizata pentru finisare si polisare.

Se recomanda folosirea acestei pilote+baf de catre specialistii in manichiura, dar si de catre persoanele care isi fac manichiura acasa. Este important sa se foloseasca cu mare atentie si precautie deoarece, daca se foloseste incorect, poate deteriora unghia.

In concluzie, daca iti doresti o manichiura perfecta, Global Fashion 100/180 (13) este o alegere excelenta. Cu grija si atentie, unghiile tale pot arata impecabil si pot fi in cea mai buna forma.