Nail file Global Fashion 100/180 (14)

Codul produsului: 16106
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Пилочка баф для ногтей Global Fashion 100/180 (14)

Пилочка баф Global Fashion 100/180 (14) este un instrument indispensabil pentru orice pasionată de manichiură acasă sau în salonul de înfrumusețare. Această pilă este concepută pentru a șlefui și netezi suprafața unghiilor, făcându-le mai strălucitoare și mai sănătoase.

Pila are o textură dublă, de 100 și 180 de granulație, ceea ce înseamnă că poate fi utilizată pentru a șlefui unghiile în timp ce le redă luciul natural. Această textură este perfectă pentru a îndepărta ridurile ochilor de pe unghiile false sau pentru a nivele suprafața unghiilor naturale.

Global Fashion 100/180 (14) este fabricată din materiale de înaltă calitate, asigurându-se că este durabilă, rezistentă și poate fi utilizată timp îndelungat. De asemenea, este ușor de curățat, iar dimensiunile sale compacte o fac ușor de utilizat și de transportat peste tot.

În plus, pila are o formă ergonomică, ceea ce înseamnă că vă puteți bucura de o experiență confortabilă de folosire. Puteți manevra pilota cu ușurință și precis, reușind să dați forma dorită unghiilor în timp record.

În concluzie, dacă vă interesează să aveți unghii frumoase și sănătoase, fără prea mult efort, atunci Pilochka baf pentru Dead Global Fashion 100/180 (14) poate fi instrumentul ideal pentru dumneavoastră! Cu această pilă, veți avea unghiile mai lucioase și mai netede decât v-ați fi putut imagina vreodată.