Nail file Global Fashion 180/240 (6)

Codul produsului: 16104
Soldul stocului: nu avem în stoc
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Пилочка баф для ногтей Global Fashion 180/240 este un instrument esențial în trusa de manichiură și pedichiură a fiecărei femei. Aceasta este fabricată dintr-un material de înaltă calitate și este creată pentru a obține unghiile perfecte și frumoase.

Această pilă are o duritate de 180/240, ceea ce o face potrivită pentru uzul zilnic. Prin utilizarea acestei pile, puteți obține unghiile netede și strălucitoare. De asemenea, puteți utiliza această pilă pentru a elimina stratul de suprafață al unghiilor și pentru a reduce grosimea acestora.

Pilă de unghii Global Fashion 180/240 este ușor de utilizat și poate fi utilizată pe ambele părți ale pilei. Oricine poate utiliza această pilă fără a fi nevoie de abilități profesionale sau experiență.

De asemenea, pilă de unghii Global Fashion 180/240 este ușor de curățat și de sterilizat, ceea ce o face o alegere perfectă pentru utilizarea profesională. După fiecare utilizare, pilă trebuie să fie curățată și sterilizată pentru a preveni răspândirea bacteriilor.

În concluzie, dacă doriți să aveți unghii frumoase și sănătoase, Pilochka bauf pentru unghii Global Fashion 180/240 este alegerea perfectă. Cu acest instrument simplu, puteți obține unghii netede și strălucitoare, iar asta puteți obține în fiecare zi.