Set of design brushes 3 pcs (marble) -3

Codul produsului: 16093
Soldul stocului: nu avem în stoc
4 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 22
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Набор кистей pentru designul unghiilor este o unealtă indispensabilă pentru orice tehnician care se respectă în industria manichiurii. Setul nostru de trei pensule de design pentru unghii este perfect pentru a crea orice design pe care îl doriți, de la modele simple până la cele mai complexe.

Pensulele sunt confecționate dintr-un amestec de fibre sintetice fine și moi, pentru a ajuta la crearea celor mai frumoase modele și finisaje, și la aplica o gamă largă de produse, cum ar fi vopseaua acrilică, gelurile și lacurile de unghii.

Setul nostru de pensule pentru designul unghiilor vine cu trei dimensiuni diferite, pentru a permite o varietate de opțiuni de lucru, indiferent de dimensiunea sau forma unghiei. De asemenea, pensulele oferă control excelent, astfel încât veți putea să creați efecte precise chiar și pe cele mai mici zone, fără a fi nevoie să utilizați două sau trei pensule diferite.

Cu pensulele pentru designul unghiilor din setul nostru, veți putea să creați modele și efecte de marmură impresionante, folosind tehnici simple de aplicare. Aceasta își datorează datorită pensulelor fine și moi, care permit crearea de modele subtile și detaliate.

În concluzie, dacă doriți să creați cele mai frumoase și impresionante modele mari sau mici, setul nostru de pensule pentru designul unghiilor este exact ceea ce aveți nevoie. Fiind confecționate din materiale de înaltă calitate, aceste pensule sunt durabile și pot fi utilizate de nenumărate ori fără a se uza. În plus, setul nostru de pensule pentru designul unghiilor este foarte econom și este perfect pentru cei care doresc să înceapă să facă manichiura acasă sau pentru profesioniști în industria manichiurii.