Tatuaj pentru unghii 3159

Codul produsului: 15884
Soldul stocului: nu avem în stoc
2 ron
1,80 ron
-10%
0,40 €
0,43 $
2 cumpărat
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 3
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Designul glisant face parte din tendintele actuale in lumea decorarii unghiilor si presupune utilizarea de autocolante de transfer. Printre cele mai indragite astfel de autocolante se numara si modelul 3159, care ofera un design unic si atragator.

Autocolantele de transfer sunt usor de aplicat si pot fi folosite pentru a obtine mai multe modele pe acelasi deget, asigurand astfel o mare varietate in decorarea unghiilor. Designul glisant presupune asezarea autocolantelor in asa fel incat ele sa ofere impresia unei miscari, asigurand astfel un aspect dinamic si captivant.

Inainte de a aplica autocolantele de transfer, unghiile trebuie sa fie curate si uscate. Este important sa se aleaga autocolantele in functie de lungimea si forma fiecarei unghii, astfel incat sa asigure un aspect cat mai armonios. Dupa ce autocolantele au fost aplicate, se poate aplica un strat subtire de lac de unghii pentru a le fixa in mod ferm si a le proteja impotriva zgarieturilor.

Daca sunteti in cautarea unei metode rapide si usor de aplicat pentru a va decora unghiile, designul glisant si autocolantele de transfer sunt solutia perfecta. Modelul 3159 este o alegere inspirata pentru cei care doresc sa obtina un efect de miscare si vibratie intr-un mod elegant si sofisticat. Incercati aceasta tendinta si bucurati-va de unghii frumoase si glamour!