3D sticker

Crystal slider design CRYSTAL 3D740

Codul produsului: 15497
Soldul stocului: nu avem în stoc
11 cumpărat
Descriere

3D sticker

Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 17
Dimensiunile
Lungimea 10.30
Lăţimea 5.30
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Хрустальный слайдер-дизайн СRYSTAL 3D740 este un produs inovativ de la CRYSTAL 3D, o companie cunoscută pentru decorarea unghiilor în mod creativ și inovativ. Acest produs se remarcă prin design-ul său unic, care va face ca unghiile tale să fie mai elegante și mai atractive.

Acest hruștar este realizat din materiale de cea mai înaltă calitate și este ușor de utilizat. Datorită dimensiunii sale compacte, acesta este perfect pentru a fi purtat oriunde și poate fi folosit astfel de către oricine, indiferent de nivelul de aptitudini în ceea ce privește decorarea unghiilor.

Dispozitivul este dotat cu o tehnologie avansată de imprimare 3D, astfel încât imaginea este perfectă și vibrantă. Cu acest hruștar, puteți crea modele de decorare unic și personalizate, prin aplicarea de abtibilduri sau de stilizări care vor face ca unghiile tale să fie o adevărată operă de artă.

Pentru a utiliza acest hruștar, pur și simplu trebuie să aplicați materialul de decorare dorit pe unghie, apoi să aplicați cu grijă hruștarul. Apoi, se presează ferm, iar design-ul este transferat perfect pe unghie.

Хрустальный слайдер-дизайн СRYSTAL 3D740 este un produs unic și inovativ, care va revoluționa lumea decorării unghiilor. Acesta are o gamă largă de utilizări și poate fi utilizat pentru a crea modele spectaculoase atât pentru evenimente speciale, cât și pentru utilizarea zilnică. Comandați astăzi și transformați-vă unghiile în artă!