Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 286

Codul produsului: 2613
Soldul stocului: mult
26 ron
5,23 €
5,67 $
(4)
10 cumpărat

Cantitate:

(4)
10 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 86
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E122
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 286
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2021-09-17 19:02:04
4

Totul a venit într-o singură bucată și bine ambalat. Am scos o stea pentru nepotrivirea culorilor. Am comandat albastru-violet, dar a venit în gri închis((((, deși numărul corespunde cu cel din fotografie.

GlobalFashion

Ne pare rău să aflăm că ați fost dezamăgit de calitatea produselor noastre. Sperăm că printre sortimentele noastre veți găsi ceva care să vă convină și să vă mulțumească! Vă dorim numai achiziții reușite și bună dispoziție! Cu stimă, echipa Global Fashion.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanenta BLACK ELITE este unul dintre cele mai populare produse de infrumusetare dintre cele lansate de Global Fashion. Aceasta oja ofera un aspect matasos si neted unghiilor, in timp ce se mentine pentru o perioada mai lunga de timp decat oja traditionala.

Inainte de a aplica aceasta oja, unghiile trebuie curatate si taiate la dimensiunea dorita. De asemenea, suprafata unghiei trebuie slefuita usor, pentru a se asigura ca oja va fi aplicata uniform si va ramane mai mult timp.

Oja semipermanenta BLACK ELITE se aplica in doua straturi pentru un efect mai bogat. Fiecare strat trebuie sa se usuce complet inainte de a aplica celalalt, pentru a evita aparitia unor umflaturi sau pete. Cu toate acestea, procesul de uscare dureaza mai putin timp decat in cazul ojei obisnuite, deoarece oja semipermanenta este uscata cu o lampa UV.

Cu oja semipermanenta BLACK ELITE, nu va mai fi nevoie sa iti faci griji cu privire la picajul ojei sau la scorojirea acesteia timp de cateva saptamani. Este important sa aveti grija de unghii in timpul perioadei in care acestea sunt acoperite cu oja semipermanenta, astfel incat sa evitati deteriorarea acesteia de la influenta unor substante chimice sau apei calde.

Oja semipermanenta BLACK ELITE vine ambalata in sticlute de 8ml si poate fi gasita in magazinele de specialitate sau online la preturi competitive. Daca incercati acest produs pentru prima data, este posibil sa aveti nevoie de cateva incercari pentru a ajunge la rezultatul dorit, dar odata ce veti intelege procesul de aplicare, constatarea ca unghiile dvs. arata perfect timp de saptamanile inainte va fi cu atat mai satisfacatoare.