Oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 026

Codul produsului: 2302
Soldul stocului: mult
26 ron
5,23 €
5,67 $
(5)
34 cumpărat

Cantitate:

(5)
34 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 212
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E23
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 026
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-08-23 05:13:13
5

Culoarea este uimitoare!!! Se usucă bine, are nevoie de 2-3 straturi

GlobalFashion

Bună ziua! Vă mulțumim că ați ales produsele companiei noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive de la achiziția dvs. Vă mulțumim pentru feedback-ul dvs., ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim achiziții de succes și bună dispoziție! Adăugați marca noastră la favoritele dvs. (faceți clic pe inima sau pe "Like" în colțul din dreapta sus al paginii mărcii) pentru a fi primii care primesc notificări despre noile produse. Cu respect, echipa Global Fashion.

2023-01-15 15:17:00
5

26 super Mi-a plăcut foarte mult.

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

2018-12-03 14:50:38
5

Preturi si calitate produselor la nivel foarte bun !

2018-12-03 14:50:38
5

Preturi si calitate produselor la nivel foarte bun !

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Vă prezentăm BLACK ELITE 026 de la Global Fashion, ojă semipermanentă inovatoare, creatăpentru a oferi o acoperire sigură și elegantă a unghiilor. Cu o formulă profesională de lungă durată, acest produs aduce un finisaj lucios și expresiv, atrăgând priviri admirative.

Cu o preocupare profundă pentru sănătatea și frumusețea unghiilor, formula unică a acestei oje a fost concepută pentru a avea grijă de structura plăcii unghiale, prevenind distrugerea sau deteriorarea acesteia. Așadar, nu numai că veți obține o manichiură impecabilă, dar veți proteja și sănătatea unghiilor.

Un aspect remarcabil al acestui produs este siguranța garantată în utilizare, fără a provoca reacții alergice, ceea ce îl face potrivit pentru oricine. Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul manichiurii sau un amator pasionat, BLACK ELITE vă va fi un asistent loial, garantând rezultate spectaculoase.

Cu o pigmentație ridicată, această ojă semipermanentă vă permite să obțineți o culoare bogată și profundă, care va păstra luciul său de-a lungul timpului. În plus, datorită durabilității sale, veți bucura de manichiură perfectă pentru o perioadă îndelungată.

Nu ratați ocazia de a încerca oja semipermanentă BLACK ELITE de la Global Fashion și de a vă convinge de calitatea sa superioară și de ușurința de utilizare. Descoperiți soluția perfectă pentru o manichiură fiabilă și elegantă. Alegeți BLACK ELITE și aduceți un plus de luciiu și frumusețe mâinilor dvs.