Slider Design NY-130

Codul produsului: 15472
Soldul stocului: nu avem în stoc
9 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Dimensiunile
Lungimea 10.30
Lăţimea 5.30
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Слайдер-дизайн NY-130 - un instrument util și creativ pentru orice nail artist. Această mică unealtă te ajută să creezi efecte frumoase și unice pe unghiile clientelor tale. 

Слайдер-дизайн-ul este un fel de hârtie subțire și transparentă, care este apoi decorată cu imagini, modele sau design-uri. Această hârtie este apoi aplicată pe unghia naturală sau extensia de unghii, iar imaginea este transferată pe suprafața unghiei. Rezultatul este o unghie cu un design frumos și detaliat. 

Слайдер-дизайn-ul NY-130 are o varietate de modele și culori disponibile, astfel încât poți alege designul potrivit pentru gusturile clientelor tale. Un avantaj este că este ușor de aplicat și poți crea design-uri complexe cu mai multe straturi și culori cu ajutorul acestui instrument.  De asemenea, este foarte rezistent și se poate menține frumos pe unghie timp de câteva săptămâni. 

În afara uneltelor, un nail artist trebuie să aibă și creativitate. Combination între cele două, poate transforma un simplu serviciu de manichiură într-un adevărat spectacol de artă. Atunci când folosești Слайдер-дизайн-ul NY-130, poți să te joci cu combinațiile de culori și modele și să creezi unghiile perfecte pentru orice ocazie. 

În concluzie, Слайдер-дизайн-ul NY-130 este un instrument esențial pentru orice nail artist. Acesta permite decorarea unghiilor clientelor tale cu modele și design-uri unice. Este ușor de aplicat și rezistent, iar varietatea de modele și culori oferă o mulțime de opțiuni creative pentru a transforma simpla manichiură într-o adevărată operă de artă.