Milliart Nails 2D slider design MN-322

Codul produsului: 15464
Soldul stocului: nu avem în stoc
9 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 29
Dimensiunile
Lungimea 10.30
Lăţimea 5.30
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Milliart Nails 2D слайдер-дизайн MN-322 este un produs inovator si modern pentru decorarea unghiilor. Daca vrei sa adaugi o nota speciala unghiilor tale, acest produs este perfect pentru tine.

Acesta contine abtibilduri cu diferite modele si culori, care sunt usor de aplicat pe unghii. Cu ajutorul acestor abtibilduri, poti realiza decoratiuni unice si personalizate. Acestea pot fi utilizate pentru a crea modele complexe si 3D, iar datorita design-ului modern si actual, nu vei trece neobservat cu unghiile tale.

Milliart Nails 2D слайдер-дизайн MN-322 este un produs extrem de versatil, astfel incat poate fi utilizat de orice persoana, indiferent de nivelul experientei. Pachetul contine instructiuni detaliate pentru utilizare, astfel incat aplicarea acestuia sa fie usoara si confortabila.

Fiecare set contine 50 de abtibilduri cu diferite tematici si forme, astfel incat iti poti personaliza unghiile in nenumarate moduri. Odata aplicate, abtibildurile pot dura de la cateva zile pana la doua saptamani, in functie de modul in care sunt intretinute unghiile.

In concluzie, Milliart Nails 2D слайдер-дизайн MN-322 este un produs practic si modern, care ajuta la crearea unor unghii unice si impresionante. Indiferent daca iti place sa experimentezi cu decorarea unghiilor sau esti in cautarea unei modalitati simple si rapide de a adauga un pic de culoare si personalitate unghiilor tale, acest produs este cu siguranta cea ce ai nevoie.