Milliart Nails 2D slider design MN-298

Codul produsului: 15458
Soldul stocului: nu avem în stoc
6 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Dimensiunile
Lungimea 10.30
Lăţimea 5.30
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Dacă ești o iubitoare a manichiurii perfecte și a unghiilor decorate cu cele mai inedite modele, atunci cu siguranță ai auzit de produsele de la Milliart Nails. Astăzi vom vorbi despre unul din cele mai populare produse ale acestei companii - Milliart Nails 2D слайдер-дизайн MN-298.

Пentru cele care nu știu, un slider-dizain este un tip particular de abtibilduri pentru unghii, care permit crearea unor modele spectaculoase și inedite în doar câteva minute. Recent, în rândul fashionistelor, acest produs a devenit un adevărat trend și nu este de mirare, deoarece МN-298 de la Milliart Nails sidem este unul din cel mai populare și de calitate produse din această piață.

Abtibildurile sunt extrem de subțiri și elastice, astfel încât acestea se pot modela cu ușurință pe unghii, fără să își piardă din intensitate sau strălucire. În plus, acestea sunt foarte rezistente, și îți permit să ai o manichiură cu un design foarte original timp de mai multe săptămâni.

Оferea un efect 3D din primele momente, astfel încât, unghiile tale își vor căpăta imediat un look nou, unic și foarte glam. În plus, acestea nu necesită a fi aplicate numai de către profesioniști - ele sunt extrem de ușor de utilizat, chiar și acasă.

Milliart Nails 2D слайдер-дизайн MN-298 vine în diferite modele, potrivite pentru diferite ocazii și stiluri. Veți găsi modele simple dar și design-uri mai complexe, care vor atrage cu siguranță privirile tuturor celor din jurul tău.

Astfel, dacă dorești să ai unghiile desăvârșite și la modă, investește în produsele de la Milliart Nails. Cu un slider-dizain МN-298, vei putea să creezi manichiuri care te vor face să te simți ca o vedetă de pe covorul roșu și nu vei fi dezamăgită de calitatea și rezistența acestor produse.