Milliart Nails foil sliders MN-FL-298

Codul produsului: 15453
Soldul stocului: nu avem în stoc
13 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 14
Dimensiunile
Lungimea 10.30
Lăţimea 5.30
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Cei care adora sa isi exprime personalitatea prin unghii vor fi incantati de Milliart Nails фольгированные слайдеры, modelul MN-FL-298. Aceste abtibilduri pentru unghii sunt perfecte pentru a adauga un stil unic si interesant manichiurii tale.

Fie ca preferi unghiile lungi sau scurte, abtibildurile MN-FL-298 sunt potrivite pentru orice dimensiune. In plus, acestea sunt usor de aplicat si de indepartat, astfel incat nu trebuie sa iti faci griji cu privire la deteriorarea unghiilor tale naturale.

Aceste abtibilduri sunt disponibile intr-o varietate de modele si culori, astfel incat sa poti alege perfectiunea pentru orice eveniment sau stare de spirit. Printre design-urile disponibile se numara modele florale, geometrice si abstracte, in tonuri pastel sau culori vibrante.

Este important sa retinem ca aceste abtibilduri nu numai ca adauga o nota interesanta si distractiva manichiurii tale, dar si protejeaza unghiile de zgarieturi si deteriorari. Deci, in cazul in care doresti sa iti protejezi unghiile, acestia sunt ideali de utilizat.

In concluzie, Milliart Nails фольгированные слайдеры MN-FL-298 sunt ideale pentru a-ti personaliza manichiura si a-ti adauga stil si originalitate unghiilor tale. Acestea sunt disponibile in diferite modele si culori, fiind usor de aplicat si de indepartat, si te ajuta sa iti protejezi unghiile de deteriorari. Alegeti aceste abtibilduri pentru unghiile tale si bucura-te de o manichiura perfecta, eleganta si originala!