Milliart Nails foil sliders MN-FL-338

Codul produsului: 15442
Soldul stocului: nu avem în stoc
32 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Dacă îți place să ai unghii frumoase și elegante, atunci trebuie să încerci noul produs oferit de Milliart Nails - фольгированные слайдеры MN-FL-338.

Aceste abtibilduri cu design inovator sunt perfecte pentru oricine dorește să aducă un plus de stil și originalitate manicurii sale. Фольгированные слайдеры MN-FL-338 constau într-o selecție de mici abtibilduri cu diverse modele și forme, care pot fi aplicate cu ușurință pe unghii.

Aceste abtibilduri sunt perfecte pentru toate ocaziile, de la evenimentele formale la cele informale. De exemplu, puteți folosi aceste abtibilduri cu design-uri elegante pentru a adăuga un plus de glam la o rochie de seară sau puteți alege un design mai strălucitor pentru a adăuga un vibe unic la o ieșire cu prietenii.

Cu фольгированные слайдеры MN-FL-338, ai multe posibilități de personalizare, iar acestea sunt ușor de aplicat și de înlăturat. Tot ce trebuie să faci este să aplici abtibildul pe unghia ta și să îl presezi ușor pentru a-l fixa. Apoi poți să-l tai pentru a se potrivi exact dimensiunii unghiei tale și să îl sigilezi cu un strat de lac transparent.

În concluzie, Milliart Nails фольгированные слайдеры MN-FL-338 sunt o alegere excelentă pentru oricine dorește să-și creeze unghiile perfecte și să aibă un aspect unic. Acestea sunt de asemenea potrivite pentru toate varstele, de la adolescenți la adulți, și pentru orice tip de unghii - de la cele naturale la cele false. Încearcă-le astăzi și îți vei transforma instantaneu manichiura într-o lucrare de artă!