Milliart Nails 2D sliders MN-344

Codul produsului: 15422
Soldul stocului: nu avem în stoc
5 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Dimensiunile
Lungimea 10.30
Lăţimea 5.30
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Milliart Nails este o companie ce se specializează în produse pentru unghii, precum extindere de unghii, decorarea unghiilor și tatuaje pentru unghii. Una din ultimele lor invenții sunt MN-344, sau ca să-i spunem pe românește, 2D Slidere pentru Unghii.

MN-344 sunt un set de abtibilduri moderne și creative care transformă unghiile într-un veritabil tablou în miniatură. Este un produs de calitate și ușor de aplicat pe unghii, indiferent dacă ești o persoană obișnuită sau un profesionist în extinderea și decorarea unghiilor.

Această gamă de abtibilduri MN-344 conține 30 de opțiuni diferite pentru decorarea unghiilor, fiecare fiind unic și foarte colorat. Cu aceste modele deosebite, poți să îți creezi propriul stil și să atragi atenția asupra unghiilor tale.

MN-344 sunt ideale pentru a-ți da unghiilor un aspect trendy, modern și distins. Acestea sunt compatibile atât cu unghii naturale, cât și cu unghiile artificiale, putând fi aplicate foarte ușor pe ambele tipuri.

Mai mult decât atât, sunt perfecte pentru orice ocazie, de la o petrecere specială sau o întâlnire de afaceri, până la o simplă plimbare în parc. Cu aceste abtibilduri, vei fi sigură că unghiile tale sunt în tendințe și că vei fi admirată pentru noul tău look.

În concluzie, dacă vrei să ieși în evidență prin unghiile tale, să arăți diferit și să fii mereu în pas cu moda, atunci nu trebuie să ratezi acest produs minunat de la Milliart Nails. Cu MN-344, vei avea întotdeauna unghiile pictate în stilul tău preferat și vei fi sigură că alegerea ta este una inspirată.