Diamond cuticle bit, flame, red notch 243023R

Codul produsului: 15382
Soldul stocului: nu avem în stoc
8 ron
7,20 ron
-10%
1,61 €
1,73 $
227 cumpărat
227 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Dimensiunile
Lungimea 1.80
Lăţimea 1.80
Înălțimea 7.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


În ultimii ani, diverse produse și aparate pentru îngrijirea unghiilor au devenit în mod constant o parte importantă a ritualului de frumusețe al multor persoane. Printre acestea se numără aparatul pentru manichiură-pedichiură, biturile sau freza electrică, dar și dispozitivele precum biturile diamant sau flacăra.

Un astfel de dispozitiv folosit în îngrijirea unghiilor este și Алмазная насадка для кутикулы, sau, în traducere, bitul diamant pentru cuticule. Acesta este un instrument mic și precis, dotat cu o înveliș diamantat care permite o tăiere ușoară și exactă a stratului de piele moartă din jurul unghiilor.

Bitul diamant pentru cuticule este un instrument multifuncțional, conceput pentru a reduce la minim orice deteriorare sau deteriorare a cuticulei. Această unealtă poate fi, de asemenea, utilizată și pentru a îndepărta simultan și eficient murdăria și excesul de ulei din unghie, oferindu-le o strălucire naturală și sănătoasă.

O altă unealtă importantă în îngrijirea unghiilor este flacăra, un instrument utilizat pentru a elimina cu ușurință eventualele pete sau urme de lac de pe suprafața unghiilor. Cu un buton activat cu un deget, flacăra este destul de simplu de manevrat, însă trebuie utilizată cu precauție și cu o atenție deosebită.

În ceea ce privește biturile diamant, se pot găsi o varietate de modele și dimensiuni, în funcție de necesitățile individuale. Modelul de bit diamant красная насечка 243023R, de exemplu, este un instrument particular eficient în îndepărtarea oricăror neregularități sau crăpături ale unghiilor. În plus, acesta ajută la eliminarea și a celor mai mici particule de metal sau altele asemenea care s-ar putea acumula pe suprafața unghiilor.

În concluzie, îngrijirea unghiilor poate fi o chestiune minuțioasă și importantă, iar instrumentele precum biturile diamant sau flacăra joacă un rol esențial în acest proces. Este important de ales o unealtă adecvată nevoilor specifice ale fiecărei persoane și de a folosi orice instrument cu precauție și în mod responsabil.