Global Fashion P-7 manicure spatula

Codul produsului: 15318
Soldul stocului: nu avem în stoc
12 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Dimensiunile
Lungimea 21.50
Lăţimea 5.50
Înălțimea 0.70
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Instrumentul de cuticule este un instrument esențial pentru a obține o îngrijire perfectă a unghiilor și cuticulelor. Acesta joacă un rol cheie în procesul de manichiură, asigurând confort și eficiență.

Unul dintre avantajele instrumentului de la Global Fashion este calitatea sa fiabilă. Acesta este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, ceea ce garantează durabilitatea și protejează instrumentul de coroziune. Astfel, veți avea un partener de încredere pe termen lung, fie că sunteți un profesionist în domeniu sau doar o persoană preocupată de îngrijirea personală.

În plus, instrumentul de cuticule are un design ergonomic, conferindu-i un aspect plăcut și asigurând o prindere confortabilă în mâină. Chiar și în timpul utilizării îndelungate, nu veți simți oboseală în mâini datorită formei confortabile a instrumentului.

Acest instrument de înaltă calitate este echipat cu două capete de lucru, fiecare dintre ele îndeplinind sarcini specifice. Partea îngustă și ascuțită este concepută pentru a curăța delicat spațiul de sub unghii, unde se pot acumula murdărie și resturi de piele. Astfel, puteți menține placa unghială într-o stare impecabilă.

Cealaltă parte a instrumentului are forma unui împingător cu un capăt concav mic, care permite împingerea delicată și sigură a cuticulei. Nu va trebui să vă faceți griji că vă veți deteriora unghiile sau pielea din jurul acestora.