Global Fashion P-6 manicure spatula

Codul produsului: 15317
Soldul stocului: nu avem în stoc
3 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Dimensiunile
Lungimea 21.50
Lăţimea 5.50
Înălțimea 0.70
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Instrumentul de cuticule este un instrument indispensabil pentru a obține manichiuri și pedichiuri de înaltă calitate. Apreciat în mod deosebit de către manichiuristele profesioniste, acesta reprezintă, de asemenea, o alegere excelentă pentru utilizarea acasă. Datorită versatilității sale, acest instrument este întotdeauna prezent în trusele de manichiură, datorită eficienței și siguranței pe care le oferă.

Instrumentul de cuticule garantează precizie și acuratețe ridicată, permițând obținerea rezultatelor perfecte fără a dăuna pielii sau unghiei. Designul său confortabil și fiabil asigură o experiență plăcută de utilizare atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori.

Cu aceast instrument de calitate, veți putea realiza manichiuri și pedichiuri impecabile, evidențiind frumusețea și sănătatea unghiilor. Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul manichiurii sau un pasionat de îngrijire personală, instrumentul de cuticule va deveni un instrument indispensabil în rutina dvs. de îngrijire a unghiilor.