Nail Hardener Florres 16 ml #9 Orange

Codul produsului: 15185
Soldul stocului: nu avem în stoc
11 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Unghiile sunt o parte importantă a aspectului noastru și de aceea, trebuie să le îngrijim cu grijă. În acest sens, este important să găsim produse eficiente pentru a le întări și pentru a le proteja împotriva fisurilor și să le menținem hidratate.

Un produs de încredere în acest sens este Nail Hardener Florres 16 мл #9 Orange, un ulei nutritiv pentru unghii, care are ca scop protejarea și întărirea acestora. Acest produs are o consistență fluidă și este ideal pentru a fi folosit zilnic.

Nail Hardener Florres 16 мл #9 Orange conține ingrediente benefice pentru unghii, cum ar fi uleiul de măsline, uleiul de jojoba, pantenolul, keratina și vitamina E. Aceste ingrediente hranesc și hidratează unghiile în profunzime, dându-le o calitate superioară și o textură netedă și sănătoasă.

În plus, Nail Hardener Florres 16 мл #9 Orange protejează unghiile împotriva influențelor externe nocive, cum ar fi produsele chimice sau temperaturile prea ridicate sau prea scăzute. Astfel, unghiile tale vor deveni mai puternice și rezistente în timp.

Produsul se aplică cu ușurință cu ajutorul unui pensulă specială și are un miros plăcut de fructe de pădure, fiind ideal pentru a fi folosit atât de către bărbați, cât și de către femei.

În concluzie, Nail Hardener Florres 16 мл #9 Orange este un produs excelent pentru îngrijirea zilnică a unghiilor tale. Datorită compoziției sale bogate în ingrediente benefice și a proprietăților sale nutritive, acest ulei cuticule îți va ajuta să îți menții unghiile sănătoase și puternice pentru mai mult timp.