Cap set (3 pcs.) and rubber nozzle, size 16*25 mm, #150 red

Codul produsului: 15159
Soldul stocului: nu avem în stoc
7 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
Unul dintre cele mai importante elemente atunci când vă efectuați manichiura sau pedichiura este să aveți accesorii de calitate. Nimic nu poate înlocui instrumentele bune, mai ales când vine vorba de unghiile dumneavoastră. Una dintre cele mai utile părți ale setului de unelte pentru îngrijirea unghiilor este Набор колпачков (3 шт) и резиновая насадка, размер 16*25 мм, #150 red.

Acest set de 3-capace și o nasadka de cauciuc va ajuta la realizarea unor unghii mai puternice și mai sănătoase. Capacul este foarte util pentru a preveni extinderea excesivă a unghiilor și poate fi folosit și pentru a ascunde unghia subțire sau crăpată. Aceste intepaturi sunt foarte confortabile de purtat și vă vor ajuta să vă creați aspectul dorit.

Capacul poate fi utilizat în combinație cu o freza electrică sau alte instrumente pentru îngrijirea unghiilor. Are o mărime universală și se adaptează perfect la toate tipurile de unghii. Capacul este, de asemenea, foarte ușor de curățat și dezinfectat, ceea ce îl face foarte igienic.

Nasadka este de asemenea utilă pentru cei care utilizează o freza electrică. Aceasta se poate potrivi perfect pe capul de frezare și vă ajută să abordați zonele greu accesibile în jurul cuticulelor și al unghiilor. Noua nasadka, de asemenea, ajuta la realizarea unor unghii mai puternice și mai sănătoase și vă protejează de deteriorarea cuticulei sau a pielii.

În general, acest set este esențial pentru oricine își iubește unghiile și dorește să păstreze aceste accesorii la cea mai bună formă. Dacă sunteți un profesionist, acest set vă poate ajuta să lucrați cu mai multă precizie și rapiditate. Dacă sunteți un amator, atunci acest set poate fi o modalitate excelentă pentru a vă începe propria rutină de îngrijire a unghiilor la domiciliu. Indiferent de nivelul dvs. de experiență, vă recomandăm să utilizați acest set pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a vă proteja unghiile de deteriorare.