Thousands Foil #13

Codul produsului: 15138
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Втирка для ногтей Thousands Foil #13 este un produs de ultimă generație destinat decorării unghiilor. Această pudră pentru unghii a fost creată pentru a oferi o aderență perfectă și un aspect strălucitor până la 3 săptămâni.

În compoziția produsului se regăsesc particule de foil subțiri care se reflectă în nenumărate culori și nuanțe. În combinație cu unghiile, aceste particule creează un aspect unic, care variază imprimarea anumitor modele și culori pe fiecare unghie.

Aplicarea vânzării este foarte ușoară și rapidă. Înainte de aplicare, unghia trebuie curățată și pregătită corespunzător, astfel încât pudra să adere perfect și să reziste mai mult timp. După pregătirea unghiei, se aplică stratul inițial de gel uv/ion (în funcție de preferință) și apoi, în timp ce este încă umed, se adaugă pudra de Thousands Foil #13 pe unghii. În următorul etapă se aplică stratul de gel transparent pentru a proteja și finisa.

În concluzie, Втирка для ногтей Thousands Foil #13 este un produs inovator, creat pentru a oferi un aspect unic și strălucitor unghiilor. Cu acestă pudră de unghii puteți experimenta nenumărate modele și nuanțe care vor fi pe placul dumneavoastră. Aplicați această pudră în confortul casei dumneavoastră și veți fi surprins de rezultatul final.