Broken glass foil on a roll, chameleon color #7

Codul produsului: 14850
Soldul stocului: nu avem în stoc
2 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Folia de transfer poate fi utilizată într-o varietate de moduri pentru a crea decoruri noi și interesante pentru unghiile dvs. La fel ca alte tipuri de folie, folia de transfer poate fi folosită pentru a adăuga strălucire sau pentru a crea modele și desene intricate.

Dar, există o nouă tendință în lumea decorării unghiilor care este tot mai populară: folia de transfer cu efect de sticlă spartă. Acest tip de folie este perfect pentru a crea unghiile abrazive și interesante care vor fi sigur la vedere.

Folia de transfer cu aspect de sticlă spartă este disponibilă într-o varietate de culori și stiluri. In acest articol vom vorbi despre una dintre cele mai populare culoare, numită culoare chameleon #7.

Această folie de transfer are un efect de oglindă și culorile se schimbă într-un mod frumos atunci când o mutați în lumină.

Pentru a utiliza această folie, trebuie să începeți prin aplicarea stratului de bază de lac de unghii. Apoi, aplicați o singură bucată din folia de transfer cu o pensulă plată. Dacă vreți să creați un efect cu unghii sparte, trebuie să aplicați folia cu atenție, astfel încât să existe zone libere pe unghie unde puteți simula sticla spartă.

Când ați aplicat toată folia de transfer, trebuie să aplicați un strat de topcoat pentru a fixa folia și a proteja unghiile de deteriorări.

În final, efectul creat de această folie chameleon #7 va fi unul de impact, cu unghiile fiind acoperite cu un model interesant și cu efect de oglindă, care va atrage atenția oriunde veți merge.
Deci, dacă sunteți pregătită să încercați o nouă tendință în designul unghiilor, nu ezitați să încercați Folie de transfer cu aspect de sticlă spartă, și anume cel în culoare chameleon #7!