Broken glass foil on a roll, #12

Codul produsului: 14847
Soldul stocului: nu avem în stoc
1 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Folia de transfer este un element esențial în arta manichiurii și a extinsiei unghiilor, iar folia rola de tip "bitoe steklo" sau "sticla sparta" este o alegere excelentă pentru a adăuga un aspect modern și interesant designului unghiilor.

Folosirea foliei rola de tip "bitoe steklo" poate fi o modalitate inovativă de a adăuga textură și dimensiune unghiilor dvs. Folia este disponibilă într-o varietate de culori, cu modele diferite de "spargeri" în sticlă, creând un efect de sticlă spartă. Încorporarea acestei foi în manichiura dvs. poate transforma instantaneu aspectul unghiilor dvs.

Folia se aplică ușor, cu uleiului de unghii sau un lipici special pentru folii de transfer. Prin lipirea foliei pe unghiile dvs., creați o suprafață perfect netedă și uniformă, asigurându-vă că nu există nicio bule de aer sau riduri. După ce folia este aplicată, puteți să vă creați propriul design fie prin aplicarea unei lacuri transparente, fie prin crearea unor modele personalizate cu alte decorațiuni de unghii.

Pentru a elimina folia, trebuie să luați o perie sau un obiect ascuțit și să îndepărtați folia de pe unghii. După ce ați îndepărtat folia, puteți aplica încă o dată o lac transparent sau orice alt material decorativ pe unghii pentru a finaliza designul.

În concluzie, folia rola de tip "bitoe steklo" este o alegere excelentă pentru a adăuga o notă contemporană și un design modern la manichiura dvs. Această folie de transfer, disponibilă în mai multe culori și modele, vă oferă o gamă largă de opțiuni pentru a personaliza unghiile dvs. și a crea un aspect unic și deosebit.