Gel lac BLACK ELITE 293, Global Fashion 8 ml

Codul produsului: 2536
Soldul stocului: nu avem în stoc
14 ron
2,82 €
3,05 $
(2)
17 cumpărat
(2)
17 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 192
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 293
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-10-23 14:56:16
1

aurul nu se usucă deloc!!!!!!!!!!!! îmi pare rău că am ajuns târziu la el.

GlobalFashion

Bună ziua, această nuanță este foarte pigmentată și trebuie aplicată cu o pensulă foarte bine stoarsă, în strat cât mai subțire, astfel încât să nu existe probleme cu uscarea. Sperăm că printre sortimentele noastre veți găsi cu siguranță ceva care să vi se potrivească și să vă placă! Vă dorim numai achiziții reușite și bună dispoziție! Cu stimă, echipa Global Fashion.

2023-03-06 05:37:44
2

Este groaznic, nu se usucă deloc.

GlobalFashion

Bună ziua, ne pare rău să aflăm că nu sunteți mulțumit de achiziția dumneavoastră. Această nuanță trebuie aplicată într-un strat foarte subțire, stoarceți complet pensula, are o pigmentare ridicată și din această cauză într-un strat normal s-ar putea să nu se usuce. Datorită saturației sale, este potrivită pentru pictarea detaliilor mici și a steampingului. Sperăm că printre sortimentele noastre veți găsi ceva care să vă convină și să vă mulțumească! Vă dorim numai achiziții reușite și bună dispoziție! Cu stimă, echipa Global Fashion.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Vă prezentăm Gel lacul BLACK ELITE 293, Global Fashion, o ojă semipermanentă profesională care vă va garanta unghii perfecte timp de două până la patru săptămâni, fără a se deteriora sau a se ciobi.

Această ojă semipermanentă este disponibilă într-un flacon compact de 8 ml și este ușor de aplicat chiar și de către începători. Gel lacul Black Elite 293 oferă o strălucire intensă unghiilor, precum și o varietate de culori vibrante, care vor fi sigur pe gustul tău.

Formulat cu ingrediente de înaltă calitate, acest gel lac are o textură netedă și se aplică ușor pe unghii, fără a se întinde sau a se desprinde după uscare. De asemenea, acest produs nu conține substanțe dăunătoare pentru unghii sau piele și este adecvat pentru toate tipurile de unghii, inclusiv cele sensibile.

Dacă vă interesează o ojă semipermanentă de calitate superioară care să dureze mult timp și care să aibă o culoare frumoasă și vibrantă, Gelul lac Black Elite 293, Global Fashion, este alegerea perfectă pentru tine. În plus, puteți fi siguri că veți avea unghiile întotdeauna perfecte, indiferent de circumstanțe.

În concluzie, dacă doriți unghiile să fie perfecte și strălucitoare, încercați gelul lac Black Elite 293, Global Fashion, și vă veți bucura de o manichiură impecabilă timp de câteva săptămâni.