Foil of broken glass Lavander

Codul produsului: 14737
Soldul stocului: nu avem în stoc
4 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Фольга битое стекло Lavander este un produs inovator din lumea nail art-ului, care ofera o optiune interesanta de decorare a unghiilor. Aceasta folie transfer este inspirata din textura sticlei sparte, adaugand un element de adancime si unicitate oricarei manichiuri.

Aceasta folie transfer este disponibila in nuante diferite de lavanda, care se potrivesc perfect cu orice preferinta a culorii de fundal. De asemenea, aceasta folie transfer este usor de aplicat si de jucat, ceea ce o face potrivita pentru atat profesionisti, cat si novice in lumea nail art-ului.

Pentru a aplica folia de transfer, trebuie sa urmati cateva pasi simpli. In primul rand, trebuie sa pregatiti unghiile prin eliminarea cuticulelor si utilizarea unui strat de baza transparent. Apoi, trebuie sa aplicati oja preferata si sa o lasati sa se usuce complet. In cele din urma, trebuie sa scoateti cu grija folia transfer Lavander si sa aplicati pe unghii, apasand ferm pentru a se lipi bine.

Folia Lavander cu aspect de sticla sparta adauga un element de stil si unicitate oricarei manichiuri, fie ca este vorba de ocazii casual sau de evenimente speciale. Deci, daca doriti sa adaugati o nota de eleganta si stilul unghiilor dvs., cautati acest produs special in magazinele de specialitate si pregatiti-va sa va bucurati de acesta tehnica inovatoare de nail art!