Ceramic nozzle for gel and gel nail polish removal, corn, red notch, F 3/32* Flame ST(C)

Codul produsului: 14592
Soldul stocului: nu avem în stoc
142 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Aparatele pentru manichiura si pedichiura au cunoscut o dezvoltare considerabila in ultimii ani, punand la dispozitia profesionistilor si a amatoarelor din domeniu o gama larga de instrumente de munca. Unul dintre cele mai importante dispozitive este freza electrica care a revolutionat modul de lucru in saloanele de infrumusetare.

Dintre cele mai utilizate elemente ale frezei, putem aminti cu usurinta biturile ceramice care au o multime de avantaje fata de variantele clasice. Acestea sunt instrumente cu o durabilitate superioara, rezistenta excelenta la uzura si aspect estetic imbunatatit.

Printre cele mai solicitate variante de bituri ceramice se numara si резкая красная насечка, cunoscuta si sub denumirea de F 3/32* Flame ST(C). Cu o textura foarte fina si o marime potrivita pentru lucrul cu gelul si gel-lacul, aceasta nasadka este una din cele mai potrivite pentru manichiura si pedichiura profesionista.

In plus, aceasta nasadka permite sa fie utilizata la indepartarea cu precizie a materialului de pe unghii sau la crearea unor modele complexe, cu detalii fine si aspect incredibil de elegant. Cu o putere de lucru impresionanta si o durata de viata deosebit de lunga, aceasta nasadka pentru frezele electrice devine una dintre cele mai importante instrumente din trusa oricarei profesioniste cu pretentii.

Asadar, daca sunteti in cautare de unelte de calitate care sa va ajute sa va dezvoltati talentul si imaginatia, cu siguranta veti fi incantati sa gasiti aceasta inovatoare nasadka pentru freza electrica. Indiferent de nevoile si de asteptarile voastre, acest instrument va reprezenta o investitie foarte buna care va aduce cu sine multe beneficii in viitorul apropiat.