Silicone mold for 5D gel plasticine 14

Codul produsului: 14540
Soldul stocului: nu avem în stoc
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Siliconul devine din ce în ce mai popular în lumea decorării unghiilor și așa ar fi o greșeală să nu profiți de avantajele sale. Una dintre cele mai populare opțiuni este forma de silicon pentru 5D gel-polimer, care permite să obțineți modele și forme deosebit de complexe și detaliate.

Această formă este disponibilă în diferite dimensiuni, dar toate au aceleași caracteristici - sunt realizate dintr-un silicon de înaltă calitate, foarte flexibil, care vă va permite să extrageți cu ușurință modelele create, fără să se rupă sau să se rupă. Forma de silicon are o formă similară cu un șablon, ceea ce înseamnă că designul poate fi aplicat într-o manieră precisă și ușor de urmat.

Este important să aveți în vedere că această formă este concepută special pentru gel-polimer (polimer gel sau gel UV) și nu pentru lac de unghii, așa că încercați să nu o folosiți pentru alte tipuri de decoarațiuni.

Folosirea acestei forme nu a fost niciodată mai ușoară. Așezați forma pe baza unghiei și umpleți cât doriți cu gel-polimer. Dacă doriți un model complex, adăugați mai mult gel-polimer în zona cu detalii, iar dacă doriți un model mai simplu, umpleți doar zona lăsată goală.

Dacă sunteți o persoană pasionată de decorarea unghiilor și doriți să beneficiați de toate avantajele pe care le poate oferi siliconul, forma de silicon pentru 5D gel-polimer este opțiunea perfectă pentru dvs. Puneți creativitatea la treabă și creați modele unice și originale în cel mai scurt timp posibil!