Nail prep EzFlow 118 ml, nail dehydrator

Codul produsului: 14532
Soldul stocului: nu avem în stoc
18 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Unghiile frumoase si ingrijite sunt o carte de vizita, indiferent de domeniul in care ne desfasuram activitatea sau de evenimentul pe care dorim sa il participam. Insa pentru a beneficia de acestea, este nevoie de pregatirea corecta a unghiilor. 

Una dintre solutiile de pregatire a unghiilor este produsul Nail Prep EzFlow 118 ml, un degresant pentru unghii, care ajuta la eliminarea grasimii si a umiditatii de pe suprafata unghiei, asigurand o aderenta mai buna si mai durabila a lacului de unghii sau a gelului. 

Aceasta solutie de pregatire pentru unghii este ideala pentru toate tipurile de unghii, fiind recomandata chiar si pentru unghiile fragile, deoarece nu contine acid. Este usor de aplicat, fiind suficienta o cantitate mica de produs pentru a curata bine suprafata unghiei. 

Nail Prep EzFlow nu doar ca ajuta la pregatirea unghiilor, insa poate fi folosit si ca etapa de degresare in timpul indepartarii gelului sau a lacului de unghii, astfel incat unghia este pregatita pentru a fi re-lacuita sau re-geluita. 

In plus, produsul poate fi folosit impreuna cu Cleaner-ul EzFlow, un solvant pentru unghii care ajuta la curatarea unghiei, indepartarea resturilor de gel sau lac si pregatirea pentru aplicarea de noi straturi. 

Aceasta combinatie de produse, Nail Prep EzFlow si Cleaner EzFlow, poate fi gasita sub forma kit-ului "3 in 1", care vine la pachet cu solutia Cucumber Cooler EzFlow, un produs pentru hidratarea si calmarea pielii, dupa utilizarea produselor de pregatire a unghiilor. 

Pentru rezultate optime, este recomandat sa utilizati produsul Nail Prep EzFlow impreuna cu celelalte produse din kit si sa urmati instructiunile de utilizare de pe ambalaj. Cu aceasta solutie de pregatire a unghiilor, puteti avea unghiile frumoase si rezistente pentru mai mult timp.