3D Nail Sticker Z-D391

Codul produsului: 14425
Soldul stocului: nu avem în stoc
3 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


3D наклейки pentru unghii sunt o noua tendinta in materie de decoratii pentru manichiura si pedichiura. Acestea au o textura tridimensionala si sunt disponibile in diferite modele si culori, oferind astfel posibilitati nelimitate de creativitate pentru unghiile tale.

Abtibildurile 3D pentru unghii sunt foarte usor de aplicat. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi design-ul preferat si sa-l aplici pe unghie, apoi sa presezi delicat usor pentru a il fixa bine. De asemenea, acestea sunt si rezistente la apa, asadar poti sa te bucuri de manichiura ta oriunde si oricand.

Un avantaj important al acestei tipuri de decoratiuni este faptul ca pot fi folosite atat de profesionisti, cat si de amatori. Daca esti la inceput de drum in ceea ce priveste manichiura si pedichiura, abtibildurile 3D sunt o modalitate usoara si accesibila de a transforma aspectul unghiilor tale.

Pe langa faptul ca sunt usor de aplicat, acestea isi pastreaza aspectul frumos pentru o perioada indelungata de timp. Cu exceptia cazului in care alegi voluntar sa le indepartezi, abtibildurile 3D pentru unghii pot dura pana la doua saptamani.

In concluzie, daca vrei sa adaugi putin stil si originalitate unghiilor tale, nu ar trebui sa ratezi sansa de a incerca abtibildurile 3D pentru unghii. Sunt usor de aplicat, durabile si presupun un grad mare de flexibilitate in ceea ce priveste design-ul si culoarea. Deci, incearca-le astazi si cele mai creative idei pentru manichiura si pedichiura tale!