Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 154

Codul produsului: 2501
Soldul stocului: mult
26 ron
23,40 ron
-10%
5,23 €
5,57 $
(5)
33 cumpărat

Cantitate:

(5)
33 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 239
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E75
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 154
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2022-11-09 09:56:02
5

O nuanță foarte frumoasă de șampanie (auriu deschis).

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

2022-07-17 14:32:32
5

Culoarea este minunată, o folosesc de mult timp. Am comandat-o aici pentru prima dată.

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Gel polish BLACK ELITE este un sistem modern, profesional, cu trei faze, care combină cele mai bune proprietăți ale lacurilor de unghii profesionale și ale gelurilor de modelare. Principalele avantaje ale lacurilor de unghii cu gel Global Fashion BLACK ELITE sunt Corelația dintre un preț acceptabil și o calitate premium ridicată - formulă unică și sigură, dezvoltată ținând cont de diferitele tipuri de unghii - strălucire perfectă - ușor și simplu de utilizat - polimerizare sub lampă UV, LED sau CCFL hibrid - nuanță strălucitoare și saturată de lungă durată,- Păstrarea pe termen lung a unei nuanțe luminoase și saturate - Rezistență crescută la deteriorări mecanice, absența cioburilor și zgârieturilor pe toată perioada de utilizare - Gama de culori include atât culori pastelate, naturale, cât și nuanțe luminoase și saturate - Varietatea de texturi ale lacurilor gel Global Fashion (lucioase, strălucitoare, cu sclipici etc.) va satisface cele mai sofisticate gusturi.Varietatea de texturi de lacuri de gel Global Fashion (lucioase, strălucitoare, strălucitoare etc.) va satisface cel mai rafinat gust - îndepărtarea rapidă și ușoară a lacului de gel.

Produse asemănătoare
Oja semipermanenta BLACK ELITE este un produs inovator care a revoluționat lumea manichiurii. Această ojă este foarte populară datorită faptului că se păstrează pe unghii timp de până la trei săptămâni fără să se ciobescă sau să se decoloreze.

Cu o capacitate de 8 ml, oja semipermanenta BLACK ELITE este disponibilă într-o varietate de nuanțe, inclusiv nuanța Global Fashion 154, care este o alegere populară printre iubitorii de manichiură. Această nuanță vibrantă de roz reprezintă o alegere perfectă pentru evenimente de seară sau pentru a completa un look elegant și sofisticat.

Formula specială a ojei semipermanente BLACK ELITE asigură o aplicare ușoară și uniformă pe fiecare unghie. De asemenea, rezistența la zgârieturi și decolorare face ca această ojă să fie un produs ideal pentru persoanele care sunt mereu în mișcare și pentru cele care își doresc un aspect impecabil al unghiilor în fiecare zi.

Datorită capacului ergonomic și a periei moi, oja semipermanenta BLACK ELITE poate fi aplicată cu ușurință chiar și de către cei care nu au experiență în manichiură. De asemenea, această ojă permite unghiilor să respire, fără a fi nevoie să recurgem la subțierea acestora, ceea ce face ca BLAK ELITE să fie alegerea perfectă pentru persoanele care doresc să-și păstreze unghiile sănătoase și frumoase.

În concluzie, oja semipermanenta BLACK ELITE, iar nuanța Global Fashion 154, este o alegere ideală pentru cele care doresc să-și obțină o manichiură perfectă pentru o perioadă îndelungată și să se bucure de unghii frumoase și sănătoase. Cu această ojă, veți fi mereu pregătită pentru orice eveniment și veți putea face o impresie uimitoare cu unghiile dvs. mereu perfecte!