Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 245

Codul produsului: 2461
Soldul stocului: mult
26 ron
23,40 ron
-10%
5,22 €
5,58 $
(5)
28 cumpărat

Cantitate:

(5)
28 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 154
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E91
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 245
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-11-03 16:34:25
5

2023-04-13 16:12:15
5

Culoarea este frumoasă

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanenta BLACK ELITE de la Global Fashion este visul tuturor femeilor care isi doresc o manichiura fascinanta si rezistenta. In colectie sunt lansate mai bine de 300 de nuante greu de trecut cu vederea si texturi diferite. Colectia este imbogatita cu diverse nuante: pastel, cu tonuri naturale, clasice, neon si multe alte nuante vibrante care te vor incanta cu diverse aspecte: sidef perlat, lucios, granule cu glitter, particule de folie, fulgi stralucitori si multe altele.

BLACK ELITE asigura o acoperire perfecta atat pe unghiile naturale, cat si pe cele artificiale. Aceasta ofera o rezistenta de 3-4 saptamani si o colorare uniforma a unghiilor. Produsul se aplica extrem de usor si rapid, si este stabil in timpul modelarii, nu se prelinge in cuticule si pe margini. Oja semipermanenta este dotata cu o pensula fina, care ajuta la aplicarea rapida pe unghii.

Produsul confera un luciu intens care nu se estompeaza in timp si rezistent la zgarieturi si uzeala. Datorita formulei inovatoare, oja semipermanenta BLACK ELITE se usuca in lampa LED, UV, CCFL.

Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate in SUA si au o compozitie hipoalergenica.

Beneficiile BLACK ELITE:

 • acoperire perfecta;
 • luciu deosebit;
 • nuante magice;
 • aplicare usoara si rapida;
 • rezistenta indelungata;
 • buna aderenta;
 • consistenta optima;
 • majoritatea nuantelor acopera perfect intr-un singur strat;
 • calitate superioara garantata;
 • cel mai bun raport calitate/pret;
 • compatibil in diverse formule de lucru;
 • nu contine compusi toxici;
 • rezultate profesionale;

.

Despre culoare

.

NUANȚA DELICATĂ DE ROZ FUMURIU

.

În universul fermecător al nail art-ului, culoarea joacă un rol esențial în exprimarea stilului și individualității fiecărei femei. În căutarea unei nuanțe care să îmbine delicatul cu rafinamentul, Global Fashion aduce acum în prim-plan nuanța delicată de roz fumuriu într-o ojă semipermanentă ce promite să redefinească conceptul de eleganță feminină. Rozul fumuriu este o alegere inspirată pentru femeile moderne care își doresc unghiile să strălucească într-un mod subtil și sofisticat. Această nuanță aduce cu sine o aură de feminitate și rafinament, îmbinând cu grație tonurile calde ale rozului cu accente subtile de fumuriu. Rezultatul este o culoare echilibrată și elegantă, perfectă pentru orice ocazie și orice stil vestimentar.

.

.

Global Fashion se remarcă prin varietatea bogată de culori și finisaje, iar nuanța delicată de roz fumuriu este doar unul dintre exemplele sale strălucitoare. Oja semipermanentă în această nuanță vine într-o textură fină și cu o formulă avansată, garantând o acoperire uniformă și o strălucire îndelungată. Fie că preferi un aspect minimalist sau modele mai îndrăznețe și inovatoare, opțiunile de design sunt nelimitate. Tendințele actuale în nail art evidențiază nuanțele de roz ca fiind printre cele mai căutate și apreciate. Rozul fumuriu se integrează perfect în această tendință, oferind posibilități infinite de exprimare a creativității și individualității. De la modele florale și accente geometrice la linii subtile și detalii grafice, fiecare manichiură devine o operă de artă în sine. În concluzie, rozul fumuriu în oja semipermanentă Global Fashion reprezintă nu doar o culoare pentru unghii, ci o adevărată declarație de stil și eleganță. Cu designuri moderne și feminine și opțiuni de design îndrăznețe și inovatoare, această nuanță subtilă și sofisticată este indispensabilă în trusa de frumusețe a fiecărei femei care caută să aducă un plus de rafinament și stil în viața sa.

.

.

Produse asemănătoare