Perie Polygel, Polygel, numărul 8

Codul produsului: 14203
Soldul stocului: nu avem în stoc
3 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Peria Polygel Nr. 8 este un instrument indispensabil în kit-ul oricărei persoane care este pasionată de unghiile false sau profesionist în domeniu. Este un instrument utilizat pentru a aplica Polygel, un material modern folosit în crearea de unghii false.

Polygel este un material hibrid, care combină proprietățile gelurilor și a acryl-urilor, oferind avantajele ambelor și eliminând dezavantajele. Este un material simplu de utilizat, foarte ușor de modelat și nu necesită un lichid monomer pentru a putea fi lucrat.

Peria Polygel Nr. 8 este de două tipuri: perie simplă și perie dublă. Prima este o perie simplă cu vârf subțire și drept, care este perfectă pentru aplicarea Polygel pe unghiile naturale. A doua este o perie cu două vârfuri cu pene în formă de "V", fiind utilizată pentru aplicarea Polygel-ului în locurile care sunt greu accesibile, și pentru crearea detaliilor și a formelor speciale ale unghiilor.

Peria Polygel Nr. 8 este fabricată din fibre artificiale de înaltă calitate, rezistente la utilizare. Este foarte ușor de curățat și de întreținut, ne pierzându-și proprietățile după mai multe utilizări, cu condiția să fie curățată după fiecare utilizare cu alcool sau soluție specială pentru curățarea perilor.

În concluzie, peria Polygel Nr. 8 este un instrument esențial în kit-ul oricărei persoane care se ocupă de crearea unghiilor false, fie că este vorba de amatori sau de profesioniști, fiind foarte ușor de utilizat, de curățat și de întreținut, și ajută la crearea unor unghii perfecte și profesionale.