Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8ml, 159

Codul produsului: 2443
Soldul stocului: mult
26 ron
23,40 ron
-10%
5,23 €
5,68 $
(5)
80 cumpărat

Cantitate:

(5)
80 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 744
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E85
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 159
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-08-31 20:04:38
5

2023-08-29 07:40:44
5

2020-12-14 21:26:34
5

Frumos, dar cu o consistență foarte nisipoasă. Este ca o bază cu nisip alb și sclipici. Creează volum, greu de aplicat. Dar rezultatul este unghii frumoase și înzăpezite.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanenta BLACK ELITE de la Global Fashion este visul tuturor femeilor care isi doresc o manichiura fascinanta si rezistenta. In colectie sunt lansate mai bine de 300 de nuante greu de trecut cu vederea si texturi diferite. Colectia este imbogatita cu diverse nuante: pastel, cu tonuri naturale, clasice, neon si multe alte nuante vibrante care te vor incanta cu diverse aspecte: sidef perlat, lucios, granule cu glitter, particule de folie, fulgi stralucitori si multe altele.

BLACK ELITE asigura o acoperire perfecta atat pe unghiile naturale, cat si pe cele artificiale. Aceasta ofera o rezistenta de 3-4 saptamani si o colorare uniforma a unghiilor. Produsul se aplica extrem de usor si rapid, si este stabil in timpul modelarii, nu se prelinge in cuticule si pe margini. Oja semipermanenta este dotata cu o pensula fina, care ajuta la aplicarea rapida pe unghii.

Produsul confera un luciu intens care nu se estompeaza in timp si rezistent la zgarieturi si uzeala. Datorita formulei inovatoare, oja semipermanenta BLACK ELITE se usuca in lampa LED, UV, CCFL.

Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate in SUA si au o compozitie hipoalergenica.

Beneficiile BLACK ELITE:

 • acoperire perfecta;
 • luciu deosebit;
 • nuante magice;
 • aplicare usoara si rapida;
 • rezistenta indelungata;
 • buna aderenta;
 • consistenta optima;
 • majoritatea nuantelor acopera perfect intr-un singur strat;
 • calitate superioara garantata;
 • cel mai bun raport calitate/pret;
 • compatibil in diverse formule de lucru;
 • nu contine compusi toxici;
 • rezultate profesionale;

.

Despre culoare

.

LAPTE CU SCLIPICI FIN DE CULOARE ARGINTIE: STRĂLUCIREA PERFECTĂ PENTRU PETRECERI TEMATICE.

.

Imaginați-vă o noapte plină de fantezie și glamour, unde fiecare detaliu contează și fiecare element contribuie la crearea unei atmosfere de basm. Oja semipermanentă de la Global Fashion în nuanța lapte cu sclipici fin de culoare argintie este alegerea perfectă pentru a adăuga acel plus de strălucire și eleganță look-ului tău. Acest lac de unghii transformă orice manichiură într-o operă de artă, captivând lumina și atrăgând toate privirile. Culoarea lapte, cu tonurile sale blânde și delicate, evocă imagini de puritate și rafinament. Este ca o pânză albă, perfectă pentru a fi decorată cu cele mai frumoase sclipiri argintii. Sclipiciul fin de culoare argintie adaugă o notă de eleganță, fiecare particulă strălucind subtil și elegant, ca niște mici stele pe cerul nopții. Fiecare mișcare a mâinii tale va capta lumina, creând un joc de reflexii care va hipnotiza pe oricine.

.

.

Alegerea acestei nuanțe pentru o petrecere tematică de fantezie sau glamour este mai mult decât o decizie estetică – este o declarație de stil și originalitate. Argintiul simbolizează luxul și sofisticarea, iar combinat cu tonurile lăptoase, creează un efect vizual de poveste. Imaginați-vă cum unghiile voastre strălucesc sub luminile petrecerii, fiecare sclipire adăugând un plus de farmec și rafinament. Această nuanță este ideală pentru a experimenta cu diferite stiluri de nail art. Puteți opta pentru un design minimalist, cu accente delicate de sclipici, sau puteți crea modele complexe, inspirate de temele de fantezie și glamour. De exemplu, puteți încerca un design cu stele și lună, folosind sclipiciul argintiu pentru a accentua fiecare detaliu. Sau puteți opta pentru un look de sirenă, combinând această nuanță cu tonuri de albastru și verde, pentru un efect de ocean încântător. Un alt stil popular este ombre-ul, unde culoarea lapte se îmbină treptat cu sclipiciul argintiu, creând un efect de gradient elegant și sofisticat. Fiecare design pe care îl alegeți va reflecta personalitatea și stilul vostru unic, oferind o multitudine de posibilități creative.

.

.

Indiferent de stilul ales, oja semipermanentă de la Global Fashion asigură o durabilitate de neegalat. Formula sa specială garantează că unghiile voastre vor rămâne impecabile pe toată durata evenimentului, fără a vă face griji despre eventualele ciobiri sau pierderi de strălucire. Această rezistență vă permite să vă bucurați de fiecare moment al petrecerii, știind că manichiura voastră va rămâne la fel de frumoasă ca la început.

.

.

Alegerea ojei semipermanente lapte cu sclipici fin de culoare argintie de la Global Fashion este un pas sigur către un look de neuitat. Este o modalitate de a adăuga un plus de stil și rafinament vieții cotidiene, îmbogățindu-vă opțiunile de nail art și oferindu-vă posibilitatea de a vă exprima creativitatea într-un mod unic. Comandați acum și lăsați-vă unghiile să strălucească, reflectând frumusețea și sofisticarea în orice context.

.

.

Produse asemănătoare