Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 232

Codul produsului: 2442
Soldul stocului: mult
26 ron
23,40 ron
-10%
5,22 €
5,59 $
(5)
53 cumpărat

Cantitate:

(5)
53 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 216
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E92
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 232
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-09-19 00:31:01
5

2023-09-03 09:53:30
5

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanenta BLACK ELITE de la Global Fashion este visul tuturor femeilor care isi doresc o manichiura fascinanta si rezistenta. In colectie sunt lansate mai bine de 300 de nuante greu de trecut cu vederea si texturi diferite. Colectia este imbogatita cu diverse nuante: pastel, cu tonuri naturale, clasice, neon si multe alte nuante vibrante care te vor incanta cu diverse aspecte: sidef perlat, lucios, granule cu glitter, particule de folie, fulgi stralucitori si multe altele.

BLACK ELITE asigura o acoperire perfecta atat pe unghiile naturale, cat si pe cele artificiale. Aceasta ofera o rezistenta de 3-4 saptamani si o colorare uniforma a unghiilor. Produsul se aplica extrem de usor si rapid, si este stabil in timpul modelarii, nu se prelinge in cuticule si pe margini. Oja semipermanenta este dotata cu o pensula fina, care ajuta la aplicarea rapida pe unghii.

Produsul confera un luciu intens care nu se estompeaza in timp si rezistent la zgarieturi si uzeala. Datorita formulei inovatoare, oja semipermanenta BLACK ELITE se usuca in lampa LED, UV, CCFL.

Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate in SUA si au o compozitie hipoalergenica.

Beneficiile BLACK ELITE:

 • acoperire perfecta;
 • luciu deosebit;
 • nuante magice;
 • aplicare usoara si rapida;
 • rezistenta indelungata;
 • buna aderenta;
 • consistenta optima;
 • majoritatea nuantelor acopera perfect intr-un singur strat;
 • calitate superioara garantata;
 • cel mai bun raport calitate/pret;
 • compatibil in diverse formule de lucru;
 • nu contine compusi toxici;
 • rezultate profesionale;

.

Despre culoare

.

VERDELE-MARINE: ELEGANȚA REÎNNOITĂ ÎN LUMEA OJEI SEMIPERMANENTE

.

În universul vibrant al nail art-ului, nimic nu aduce mai multă profunzime și rafinament decât o nuanță bine aleasă de verde-marin. Este o culoră care inspiră echilibru și stabilitate, emanând o aură de eleganță și mister. În căutarea acestei eleganțe reînnoite, oja semipermanentă devine aliatul perfect pentru cei ce doresc să-și încununeze unghiile cu o nuanță indubitabilă de rafinament.

.

.

În căutarea ojei semipermanente perfecte, Global Fashion se evidențiază ca o alegere desăvârșită. Într-un spectru vast de nuanțe, verdele-marin răsare ca o perlă prețioasă, atrăgând privirile și încântând simțurile. Culoarea intensă a acestei oje semipermanente își găsește echilibrul perfect între profunzime și lumină, creând un efect vizual deosebit. Oja semipermanentă rezistentă oferă nu doar o culoare frumoasă, ci și durabilitate. În lumea agitată în care trăim, este esențial ca manichiura să reziste cu grație la provocările zilnice. Verdele-marin, în această formulă rezistentă, devine un aliat de încredere pentru orice femeie care dorește să-și exprime personalitatea prin nail art, fără compromisuri în privința calității și longevității.

.

.

Cu o gamă variată de nuanțe de verde-marin, fiecare femeie poate găsi acel ton care să îi reflecte personalitatea și stilul. De la nuanțe mai deschise, care evocă prospețimea și vitalitatea naturii, până la nuanțe mai închise, care emană mister și eleganță, opțiunile sunt nelimitate. Această diversitate permite fiecărei femei să-și creeze propriul său stil unic și captivant. Nimic nu înfrumusețează o manichiură mai bine decât durabilitatea și strălucirea ojei semipermanente. Cu o formulă avansată, care rezistă la zgârieturi și ciobire, unghiile rămân impecabile pentru mai mult timp. Și ce poate fi mai satisfăcător decât privirea asupra unghiilor perfect strălucitoare, încununate de o nuanță fermecătoare de verde-marin? Profesionalismul este cheia oricărei manichiuri reușite. Cu oje semipermanente profesionale, precum cele de la Global Fashion, fiecare aplicare devine o experiență plină de satisfacții. Formula de înaltă calitate și tehnologia de ultimă generație asigură rezultate impecabile, fie că este vorba despre unghii naturale sau nail art complex.

.

.

În concluzie, verdele-marine reprezintă o alegere inspirată pentru oricine caută să aducă un strop de eleganță și rafinament în viața sa. Prin intermediul ojei semipermanente rezistente, cu o gamă variată de nuanțe și o formula profesională, fiecare femeie poate să-și transforme unghiile într-o operă de artă, în care frumusețea și durabilitatea se întâlnesc armonios.

.

.

Produse asemănătoare
(5)
102 cumpărat