Ștampilarea discului Global Fashion #-107

Codul produsului: 14047
Soldul stocului: nu avem în stoc
7 ron
6,30 ron
-10%
1,41 €
1,51 $
12 cumpărat
12 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 55
Dimensiunile
Lungimea 12.80
Lăţimea 7.00
Înălțimea 0.30
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
Ștampilarea discului Global Fashion #-107 este o metodă perfectă pentru a vă personaliza unghiile și a le oferi un aspect unic! Discul furnizează o selecție mare de matrite pentru imprimarea pe unghiile dumneavoastră, astfel că puteți fi sigură că veți găsi modelul perfect pentru a vă potrivi stilului.

Pentru a utiliza acest disc, trebuie să vă pregătiți unghiile pentru decorare, curățându-le și tăindu-le după dorință. De asemenea, asigurați-vă că aveți o sticlă de ojă specială pentru ștampilat și un tampon de ștampilat la îndemână.

Ștampilarea începe prin aplicarea ojei de ștampilat pe modelul ales pe discul Global Fashion #-107. După ce oja se extinde pe matricea modelului, îndepărtați excesul cu ajutorul unui răzuitor special pentru ștampilare. Utilizați tamponul pentru a colecta modelul și aplicați-l pe unghie cu grijă. Pentru un finisaj profesional, aplicați un strat de lac de unghii.

Deși această tehnică poate părea complicată, cu puțină practică o să devină ușor de folosit. Și avantajul este că, odată ce sunteți sigură în utilizarea lui, puteți vă pune afară de numeroase modele pentru a vă potrivi cu orice outfit! Încercați discul Global Fashion #-107 și creativitatea va explodeze!