Perie de păr Wallson 3527 (culori asortate)

Codul produsului: 13954
Soldul stocului: nu avem în stoc
9 ron
8,10 ron
-10%
1,81 €
1,94 $
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 22
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Peria de păr Wallson 3527 este un accesoriu indispensabil pentru îngrijirea părului, disponibil în diferite culori asortate. Această perie este perfectă pentru a vă ajuta să obțineți un păr moale și strălucitor.

Peria Wallson 3527 este realizată din materiale de înaltă calitate, perii fiind fabricați dintr-un amestec special de nailon și păr natural de porc. Această combinație asigură o periere delicate a părului și împiedică ruperea sau deteriorarea fibrei capilare.

Peria este proiectată cu un design ergonomic, astfel încât să fie ușor și confortabil de manevrat și oferă o prindere sigură. Perii în formă de V sunt amplasați pe o suprafață aerodinamică, făcând perierea mai punctuală și fără a provoca vătămări.

În plus, dimensiunea sa compactă, face peria Wallson 3527 ușor de transpotat într-un buzunar al gentii, într-o geantă de sport sau într-un borsetă. Astfel, puteți avea mereu la îndemână acest accesoriu util și necesar pentru îngrijirea părului.

În concluzie, peria de păr Wallson 3527 este un produs de înaltă calitate, care oferă o îngrijire delicată și eficientă a părului. Este compactă și ușor de transportat, iar culorile asortate disponibile, fac peria și mai atrăgătoare. Nu mai așteptați și achiziționați-vă această perie pentru a îmbunătăți aspectul părului dumneavoastră.