Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 248

Codul produsului: 2427
Soldul stocului: mult
26 ron
5,23 €
5,67 $
(5)
46 cumpărat

Cantitate:

(5)
46 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 181
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E101
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 248
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-10-24 18:04:06
5

2023-10-08 08:05:40
5

2023-09-21 09:51:30
5

2023-09-18 01:49:36
5

2022-08-06 14:42:07
5

vernisaj excelent

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

2022-06-20 20:08:33
5

Toate bune, mulțumesc pentru cadou🎁

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

2022-02-04 09:07:38
3

Culoarea nu se potrivește, în plus, lichid, puțin pigment. Nu se recomandă, bani degeaba!

GlobalFashion

Ne pare rău să aflăm că ați fost dezamăgit de calitatea produselor noastre. Sperăm că printre sortimentele noastre veți găsi ceva care să vă convină și să vă mulțumească! Vă dorim numai achiziții reușite și bună dispoziție! Cu stimă, echipa Global Fashion.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Unghii frumoase și îngrijite sunt o etichetă esențială pentru femei, iar oja este un element crucial în acest proces. Dar uneori, oja tradițională poate fi dureroasă, deoarece trebuie aplicată și îndepărtată mai des decât ne dorim.

Daca esti in cautarea unei alternative, oja semipermanenta BLACK ELITE de la Global Fashion poate fi o alegere excelentă pentru tine. Aceasta oja semipermanentă este disponibilă într-o gamă diversă de culori, dar noi ne vom concentra pe nuanța clasică de negru, care este mereu la modă și poate fi purtată în orice ocazie.

BLACK ELITE are o capacitate deosebită de a adera în mod natural la unghiile tale, ceea ce îi oferă o rezistență superioară în comparație cu alte vopsele de unghii. Acest lucru înseamnă că nu vei mai avea nevoie să-ți faci manichiura săptămânal sau chiar mai des și îți vei economisi timp și bani.

Mulțumită acestei capacități de a adera, oja semipermanentă BLACK ELITE nu se va ciobi sau se va deteriora ușor, permițându-ți să-ți afișezi unghiile frumoase și strălucitoare pentru mai mult timp.

Pentru a beneficia de avantajele acestei oje semipermanente trebuie urmat următorul proces de aplicare: îndepărtează cuticula și șlefuiește ușor suprafața unghiilor pentru a le pregăti pentru aplicare. Apoi, aplică primul strat de oja BLACK ELITE și usucă-l timp de câteva minute sub lampa UV. Aplică încă un strat și usucă-l din nou sub lampa UV. În cele din urmă, aplică stratul final de top coat și usucă-l sub lampa UV și asta este tot. Ai acum unset de unghii splendide!

În concluzie, oja semipermanenta BLACK ELITE de la Global Fashion este o alegere minunată dacă îți dorești unghii frumos întreținute timp îndelungat. Cu o gamă bogată de culori, această oja îți oferă un look special și în tendințe, în timp ce economisești timp și bani. Deci, permiteți să vă bucurați de unghiile frumoase și sănătoase cu ajutorul ojei semipermanente BLACK ELITE!