Oja semipermanenta Black Elite, Global Fashion 8 ml, 056

Codul produsului: 2410
Soldul stocului: mult
26 ron
5,23 €
5,64 $
(5)
30 cumpărat

Cantitate:

(5)
30 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 115
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E45
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 056
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-10-09 14:00:06
5

Norm

GlobalFashion

Bună ziua, ne bucurăm sincer că sunteți mulțumit de achiziția dumneavoastră. Aruncați, de asemenea, o privire la alte articole din gama noastră largă, făcând clic pe logo-ul magazinului Global Fashion. Ne vom bucura să vă vedem din nou printre clienții mărcii noastre! Cu stimă, echipa Global Fashion.

2022-11-13 10:51:54
5

Totul este grozav, un gel de lustruit bun, culoarea este doar foc.

GlobalFashion

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive în urma achiziției dumneavoastră. Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră, ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim cumpărături bune și bună dispoziție!

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

Oja semipermanentă a devenit o alegere populară între femei deoarece oferă o manichiură de lungă durată care rezistă la zgârieturi, fisuri și descuamări. Printre cele mai populare branduri de oje semipermanente se numără și Black Elite, un nume de încredere în industria frumuseții.

Black Elite Oja semipermanentă Global Fashion 8ml, 056 este o nuanță distinctivă, un albastru deosebit, ce adaugă un strop de culoare și personalitate oricărei manichiuri. Culoarea bogată și vibranta, combinată cu formula sa de calitate, face din această ojă semipermanentă o alegere excelentă atât pentru uz personal, cât și la salonul de înfrumusețare.

Această ojă semipermanentă este ușor de aplicat și se usuca rapid. Se poate folosi cu un simplu set pentru ojă semipermanentă sau cu un kit de lampă UV pentru a fixa manichiura. Formula sa de calitate superioară îi permite să reziste timp de 2-3 săptămâni fără să se cojească sau să se estompeze.

Oja semipermanentă Black Elite Global Fashion 8ml, 056 este ideală pentru bypass-ul unei programări la salonul de înfrumusețare și economisirea timpului și banilor. Oferind o manichiură de lungă durată, poate fi ușor combinată cu alte nuanțe și modele deoarece această nuanță intensă își poate pune în valoare celelalte nuanțe de ojă.

În concluzie, Oja semipermanentă Black Elite Global Fashion 8ml, 056 este o alegere excelentă pentru oricine caută o manichiură de lungă durată alături de o nuanță deosebită. Formula sa de calitate superioară și uscarea rapidă fac din această ojă semipermanentă o alegere sigură și durabilă.