Vopsea cu gel Global Fashion, Metal Pink, 5 g

Codul produsului: 13709
Soldul stocului: nu avem în stoc
17 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 17
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
Vopseaua cu gel Global Fashion, Metal Pink, este o opțiune excelentă pentru persoanele doritoare de a-și exprima personalitatea prin unghiile lor. Această vopsea cu gel este disponibilă într-un recipient de 5 grame și poate fi aplicată ușor pe unghii pentru a crea un aspect elegant și modern.

Indiferent dacă doriți să vă extindeți unghiile sau să vă faceți o manichiură acasă, această vopsea cu gel este ușor de utilizat și se usucă rapid. Deși nu este necesar să aveți multă experiență pentru a o utiliza, puteți obține o manichiură profesională cu ajutorul ei.

Global Fashion a creat o gamă largă de opțiuni de culori de vopsea cu gel și Metal Pink este cu siguranță una dintre cele mai populare. Aceasta este o nuanță de roz cu efect metalic și strălucire sclipitoare, perfectă pentru a adăuga o notă de glamour oricărei ținute.

Pentru a utiliza această vopsea cu gel, trebuie să pregătiți unghia prin curățarea și îndepărtarea oricăror urme de lac de unghii sau ulei sau praf. Apoi, aplicați stratul de bază și apoi două straturi subțiri de vopsea cu gel Global Fashion, Metal Pink. Este important să lăsați fiecare strat să se usuce complet înainte de aplicarea următorului. După ce ați aplicat straturile, lăsați să se usuce timp de câteva minute.

Odată ce s-a uscat vopseaua cu gel, se poate aplica stratul superior pentru a proteja aspectul. Stratul superior se usuca foarte rapid și va oferi un efect de strălucire maxim.

În concluzie, Vopsea cu gel Global Fashion, Metal Pink este o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să creeze o manichiură elegantă și modernă. Cu o varietate de opțiuni de culori și efecte, această vopsea cu gel este ușor de utilizat și vă oferă unghiile perfecte în orice moment.