Cap de lustruire cauciuc (mediu) 501 Roz

Codul produsului: 13698
Soldul stocului: nu avem în stoc
9 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Capul de lustruire cauciuc (mediu), model 501 roz, este un accesoriu popular în industria de manichiură și pedichiură. Conceput pentru a lustrui unghiile, acest cap de lustruire este un ajutor esențial în arsenalul oricărui tehnician.

Capul de lustruire este realizat din cauciuc de înaltă calitate și este disponibil într-o varietate de grade de granulație, de la fin la mare. Modelul mediu, denumit și roz, este cel mai comun și este potrivit pentru majoritatea tipurilor de unghii.

Capul de lustruire cauciuc (mediu) are o formă rotundă și se atașează la o freză electrică. Utilizarea acestuia nu necesită cunoștințe profesionale deosebite, dar poate fi efectuată cu ușurință chiar și de către persoanele care lucrează în mod independent.

Utilizarea regulată a capului de lustruire este importantă pentru menținerea unghiilor sănătoase și strălucitoare. Acesta ajută la îndepărtarea excesului de keratină, îmbunătățește circulația sanguină și reduce apariția ridurilor unghiale.

Înainte de a utiliza capul de lustruire cauciuc (mediu), este important să curățați unghiile și să le pregătiți pentru tratament. Asigurați-vă că toate unghiile sunt curate și uscate, iar suprafața acestora este netedă și fără deteriorări.

După utilizarea capului de lustruire, este important să curățați cu atenție atât unghiile, cât și accesoriul pentru a îndepărta eventualele reziduuri. În acest mod, veți putea preveni apariția infecțiilor sau altor probleme ale pielii.

În concluzie, capul de lustruire cauciuc (mediu) 501 roz este un instrument esențial pentru menținerea unghiilor sănătoase și frumoase. Combinând o calitate superioară cu o ușurință de utilizare, acesta este perfect pentru oricine dorește să-și îmbunătățească aspectul unghiilor.