Oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 139

Codul produsului: 2407
Soldul stocului: mult
26 ron
5,23 €
5,64 $
(5)
65 cumpărat

Cantitate:

(5)
65 cumpărat
Deschide paleta
Specificaţii
Vizualizări 221
Numărul de produse î ntr-o cutie 6
Numărul raftului de depozitare E62
Termen de valabilitate 3 ani
Numărul culorii 139
Dimensiunile
Lungimea 2.50 cm
Lăţimea 2.50 cm
Înălțimea 8.00 cm
Volum 8.00 ml

Scrie o părere despre produs

2023-11-06 11:20:26
5

Culoarea este de foc, calitatea este bună.

GlobalFashion

Salutări! Vă mulțumim că ne-ați ales. Vă mulțumim pentru feedback-ul pozitiv despre produsul nostru, apreciem opinia dvs. Vă recomandăm să luați în considerare NOUL nostru NOU Lac gel Crack Craquelure Crack Craquelure Crack Gel Lacquer, număr de articol 174196814. Ne vom bucura să vă vedem din nou printre clienții noștri! Cu respect, echipa Global Fashion.

2023-10-21 10:30:54
5

2023-09-23 13:59:31
5

2022-04-10 18:30:40
5

Calitate bună, culoarea este ușor diferită

GlobalFashion

Bună ziua! Vă mulțumim că ați ales produsele companiei noastre. Ne bucurăm sincer că ați avut emoții pozitive de la achiziția dvs. Vă mulțumim pentru feedback-ul dvs., ne ajutați să devenim mai buni! Vă dorim achiziții de succes și bună dispoziție! Cu sinceritate, echipa Global Fashion.

ml
8

Oja semipermanenta BLACK ELITE asigură un finisaj durabil, de lungă durată și frumos, protejează unghia de deteriorările externe și oferă un luciu luminos și strălucitor. Ojele semipermanente BLACK ELITE sunt dezvoltate în SUA și au o compoziție hipoalergenică și o textură densă, ceea ce le face ușor de aplicat, chiar și pentru începători.
Oja semipermanenta
Black Elite
spring
summer
autumn
winter

are un design elegant al flaconului de culoare neagră, cu un motiv decorativ de păun, iar pensula practică asigură o aplicare de calitate a ojei, cu o acoperire a plăcii până la cuticule. Oja semipermanenta Black Elite are o textură groasă, nu se scurge în zona cuticulelor și pe margini, asigurând o aplicare ușoară, chiar și pentru începători. Perioada de uzură a ojei Black Elite variază între 3 și 4 săptămâni, în funcție de baza utilizată (durata de uzură datorita utilizării bazei din cauciuc).
Oja semipermanentă Black Elite
Avantaje:
o serie de reflexii strălucitoare
magia volumului
magia culorii
crearea unei iluzii cu diverse aspecte
absența compușilor toxici
o bună aderență
consistență optimă
ușurința de utilizare
compatibilitate cu diverse materiale

În ultimii ani, ojele semipermanente au devenit tot mai populare. Acestea sunt preferate de mulți pentru că durează mai mult decât oja obișnuită, fără a fi nevoie să se întrețină și să se repare în mod constant. Astfel că, astăzi vom discuta despre oja semipermanenta BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 139.

Oja semipermanentă BLACK ELITE este o ojă de calitate superioară, produsă de Global Fashion. Aceasta oferă o gamă largă de culori pentru diferite gusturi și preferințe. Nuanța 139 este un negru intens și elegant, care poate fi potrivit pentru orice ocazie.

Această ojă semipermanentă este fabricată din ingrediente de înaltă calitate, garantând astfel un finish impecabil și o durată lungă de viață, îndeplinind promisiunea că va dura 2-3 săptămâni fără să se ciobească sau să se decoloreze. Oferă, de asemenea, rezistență și strălucire indiferent de condițiile meteo sau a activității zilnice.

Aplicația este foarte ușoară și convenabilă, trebuie mai întâi să aplici baza, seguit de oja semipermanentă. Aceasta trebuie uscată sub o lampă UV sau LED timp de aproximativ 30-60 de secunde. Pentru un rezultat mai bun și strălucitor, se recomandă utilizarea unui strat superior global.

Cu ojă semipermanentă BLACK ELITE, vei fi sigură că ai obținut un aspect elegant, care poate rezista pentru o perioadă mai lungă de timp fără ca tu să fi nevoită să o întreții constant. Este ideal pentru femeile ocupate care își doresc mereu unghiile impecabile.

În concluzie, oja semipermanentă BLACK ELITE, Global Fashion 8 ml, 139 este o alegere excelentă dacă doriți să vă mențineți unghiile frumoase și elegante pentru o perioadă mai lungă de timp. Dacă sunteți în căutarea unei oje de calitate superioară, aceasta este cea pentru dvs.