Oja AP03

Codul produsului: 13640
Soldul stocului: nu avem în stoc
9 ron
8,10 ron
-10%
1,81 €
1,94 $
4 cumpărat
4 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 1
Dimensiunile
Lungimea 12.00
Lăţimea 8.00
Înălțimea 1.50
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Oja AP03 este una dintre cele mai populare culori de oja disponibile pe piata. Aceasta culoare este un roz deschis, perfect pentru a completa o varietate de tinute si stiluri.

Oja AP03 provine de la producatorul de cosmetice de calitate, care are o reputatie excelenta in industria manichiurii. Oja este renumita pentru formula sa avansata, care ofera o acoperire perfect uniforma la fiecare aplicare.

In plus, Oja AP03 ofera si o durabilitate excelenta, astfel incat nu va fi necesar sa retusati manichiura prea curand dupa aplicare. Acest lucru face din aceasta oja un produs excelent pentru femeile ocupate care doresc sa aiba unghii frumoase si bine intretinute fara a fi nevoie sa le repete procesul de vopsire foarte des.

Datorita formulei avansate a ojei AP03, aceasta nu se descuameaza cu usurinta, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa aveti griji ca unghiile vor arata neingrijite sau neplacute chiar si dupa mai multe zile de la aplicare. Astfel, veti putea sa va bucurati de aspectul manichiurii dvs. mult timp dupa aplicare.

In concluzie, daca sunteti in cautarea unei oje de calitate superioara care sa ofere o acoperire perfecta, un finish frumos si o durata de viata lunga, atunci Oja AP03 este alegerea potrivita pentru dvs. Aceasta culoare de oja va adauga un plus de stralucire manichiurii dvs. si va face ca unghiile dvs. sa arate perfecte, indiferent de ocazie.