Lumânare de masaj pentru manichiură, caramel

Codul produsului: 13611
Soldul stocului: nu avem în stoc
13 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 10
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.


Lumânarea de masaj pentru manichiură, un produs inovator în îngrijirea unghiilor, este un must-have pentru toate femeile care își doresc niște unghii impecabile.

Această lumânare este fabricată din ingrediente naturale și este îmbogățită cu uleiuri esențiale care hidratează și hrănesc pielea. Aceasta poate fi utilizată pentru îngrijirea cuticulelor în timpul manichiurii sau pentru un masaj relaxant al mâinilor și a unghiilor.

Caramelul este un alt ingredient care se regăsește adesea în produsele de îngrijire a unghiilor, datorită proprietăților sale hidratante și antiseptice. Acest ingredient are un efect benefic asupra pielii, contribuind la eliminarea celulelor moarte și la stimularea regenerării acesteia.

Dacă vreți să folosiți o lumânare de masaj pentru manichiură cu caramel, încălziți-o puțin înainte de utilizare, astfel încât să obțineți un ulei lichid și aplicat pe mâini și unghii. Masați cu delicvență, insistând în special în zona cuticulelor pentru a le hidrata și a le păstra moi.

Utilizarea frecventă a acestui produs va contribui la menținerea sănătății și frumuseții unghiilor, conferindu-le strălucire și un aspect sănătos. Așadar, nimeni nu ar trebui să lipsească în casa lui de o lumânare de masaj pentru manichiură cu caramel, un produs de îngrijire atât de util și plăcut pentru mâini și unghii.