Servetele Spunlace pliate netede 20x30 (pachet de 100 buc)

Codul produsului: 13582
Soldul stocului: nu avem în stoc
32 cumpărat
Specificaţii
Specificaţii
Vizualizări 2
Dimensiunile
Lungimea 30.00
Lăţimea 18.50
Înălțimea 5.00
Opinii (0)

Selectați numărul corespunzător
de stele

Imagini

Nu sunt opinii despre acest produs.

Produse asemănătoare
30 cumpărat
ID: 1625
76 ron
68,40 ron
-10%
22 cumpărat
ID: 1633
69,60 ron
62,64 ron
-10%
Servetelele Spunlace pliate netede 20x30 sunt un produs excelent pentru saloanele de unghii sau pentru utilizarea la domiciliu. Acest pachet de 100 de bucati iti ofera suficiente servetele de unica folosinta pentru a-ti oferi cat mai multa igiena si protectie.

Aceste servetele sunt fabricate dintr-un material de calitate superioara, Spunlace, care este moale si delicat pe piele, dar totodata foarte absorbant. Fiecare servetel masoara 20x30 cm si este pliat neted, ceea ce il face usor de manevrat si de utilizat in timpul procedurilor de infrumusetare a unghiilor.

Acest produs este ideal pentru a fi folosit in timpul extinderii si infrumusetarii unghiilor, in special inainte de a aplica lacul de unghii. Servetelele Spunlace pliate netede 20x30 absorb excesul de ulei sau alte substante de pe suprafata unghiei, astfel incat lacul se poate aplica perfect, fara sa se scufunde sau sa se deterioreze.

In plus, servetelele Spunlace pliate netede 20x30 sunt perfecte pentru igiena si curatare. Acestea pot fi folosite pentru a sterge si curata instrumentele si echipamentele din salon, astfel incat sa se asigure o igiena cat mai buna si o protectie impotriva bacteriilor.

Este important sa mentionam faptul ca aceste servetele sunt 100% de unica folosinta, ceea ce le face ideale pentru protectia impotriva contaminarii si a infectiilor. Dupa utilizare, acestea trebuie aruncate la gunoi, astfel incat sa se evite contaminarea cu bacterii sau virusuri.

In concluzie, daca esti in cautarea unor servetele premium de unica folosinta pentru saloanele de unghii sau pentru utilizarea la domiciliu, servetelele Spunlace pliate netede 20x30 sunt o alegere excelenta. Acestea sunt moi, absorbante si usor de utilizat, dar in acelasi timp ofera o protectie impotriva contaminarii si infectiilor.